//Torna l’alerta màxima de risc d’incendi forestal a l’Alt Camp

Torna l’alerta màxima de risc d’incendi forestal a l’Alt Camp

A partir d’aquest divendres, els Agents Rurals activaran el nivell 3, el màxim establert de risc d’incendi forestal a diversos municipis, entre ells, alguns de l’Alt Camp

per | 2019-08-08 17:52:4208/08/2019 17:52 | 0 comentaris

Davant l’increment del perill d’incendi forestal per temperatures superiors als 40 graus a l’interior i humitats relatives per sota del 20 %, a partir d’aquest divendres, 9 de juliol, s’activarà el nivell 3 del Pla Alfa en 71 municipis de les comarques de l’Alt Camp, l’Anoia, el Bages, el Baix Ebre, la Conca de Barberà, les Garrigues, la Noguera, el Montsià, el Priorat, la Ribera d’Ebre, el Segrià, el Solsonès i la Terra Alta. A més, també es restringiran els accessos al Parc Natural de la Serra de Montsant. Aquesta situació es pot perllongar fins a dissabte 10 de juliol. El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació demana extremar les precaucions.

Demà, tal com preveu l’activació del nivell 3 del Pla Alfa, han quedat suspeses 1.126 autoritzacions per a la realització d’activitats que poden ser generadores de perill d’incendi forestal en els municipis afectats.

El cos d’Agents Rurals conjuntament amb Mossos i ADF efectuaran la vigilància en els espais on el Pla Alfa 3 es mantingui activat. Es farà un control pel molt alt risc d’incendi forestal i en aquestes zones han quedat suspeses totes les activitats que poden generar perill d’incendi.

Deixa un comentari