//Segresten i roben a l’exalcalde de Querol a casa seva

Segresten i roben a l’exalcalde de Querol a casa seva

Segons fonts policials dos homes, possiblement de l’Europa de l’Est, entraren a la casa, retingueren el matrimoni de jubilats i robaren joies i diners

per | 2019-03-15 08:00:2515/03/2019 08:00 | 0 comentaris

Dos homes que se sospita que siguin d’un país de l’Europa de l’Est, van entrar a robar a l’interior d’una casa individual a la urbanització Ranxos de Bonany, al terme municipal de Querol. Però el greu del cas és que els propietaris de la casa eren a l’interior, i van ser amenaçats, retinguts i lligats; es tracta d’un matrimoni de jubilats —el propietari té 85 anys, segons ha pogut saber el setmanari.

Aquest robatori amb força, amenaça i retenció de persones es va produir el passat dia 7 de març al vespre. Els lladres entraren a la casa quan faltaven cinc minuts per a tres quarts d’11 de al nit. Van sorprendre els propietaris i els van amenaçar perquè volien saber on tenien diners i joies. Després d’aconseguir aquest botí marxaren. El matrimoni va estar retingut una hora, segons fons policials.

També cal dir que els propietaris que van patir aquest robatori foren Miguel Uroz, exalcalde de Querol i candidat per la FIC a les municipals del 26 de maig, i la seva muller.

Deixa un comentari