//Increment de controls de trànsit per Sant Joan

Increment de controls de trànsit per Sant Joan

Els controls contra l’alcohol i les drogues en la conducció per la revetlla de Sant Joan es podran trobar en qualsevol carretera catalana

per | 2019-06-17 12:47:2917/06/2019 12:47 | 0 comentaris

Totes les policies locals i els Mossos d’Esquadra tenen com a prioritat des d’aquest dilluns, 18 de juny, i fins al proper 24 de juny, treure de la circulació els conductors beguts o drogats. Coincidint amb la revetlla i la festivitat de Sant Joan, des dels dies previs es farà una campanya intensiva per combatre la conducció sota els efectes de l’alcohol o les drogues a les carreteres i municipis de Catalunya.

Els controls policials es desplegaran pel conjunt del territori i es faran de manera aleatòria i en qualsevol moment del dia, per tal de conscienciar la ciutadania que aquesta problemàtica pot provocar accidents de trànsit mortals i greus.

En els dies concrets de la revetlla i la festivitat de Sant Joan i davant les sortides nocturnes, convé insistir que el consum d’alcohol i drogues i la conducció són totalment incompatibles i es recorda la importància de la figura del conductor alternatiu. Sempre cal conduir amb les condicions físiques i d’atenció idònies per tal de circular amb seguretat.

Deixa un comentari