//Extingit l’incendi de vegetació forestal de Querol

Extingit l’incendi de vegetació forestal de Querol

Va ser un veí de la zona afectada qui va trucar al 112 en el moment que es va produir l’incendi

per | 2019-07-08 10:43:0408/07/2019 10:43 | 0 comentaris

Els Bombers de la Generalitat van extingir l’incendi forestal de Querol aquest diumenge al vespre. Encara es desconeix la causa del foc, tot i que una hipòtesi apunta que podria haver estat provocat per un llamp, segons han indicat els Bombers.

Ahir, diumenge 7 de juliol, cap a dos quarts de quatre de la tarda, es va iniciar un incendi forestal a la zona del Mas Bermell, propera a la urbanització de Querol, que va obligar a desallotjar els veïns i veïnes del carrer Cucut per la proximitat del foc. Precisament va ser un veí de la zona afectada qui va trucar al 112 per alertar de l’incendi: “Estàvem dinant quan de sobte hem sentit com una mena de soroll com si plogués, però m’ha estranyat perquè he vist el cel molt serè. Aleshores he sortit fora a veure què passava i ha estat llavors quan he vist que les capçades dels pins estaven cremant. El primer que m’ha vingut al cap ha estat trucat al 112 per informar de l’incendi”, en declaracions a l’ACN.

En aquest foc van arribar a treballar fins a nou dotacions terrestres i quatre dotacions aèries. “Els Bombers de la Generalitat han actuat molt ràpidament, per això l’acotació de la superfície ha estat molt petita”, apunta un veí de la zona.

Vídeos i àudio: Mar Rovira/ACN

Deixa un comentari