//Sacrificaven xais de forma irregular a Vilallonga del Camp

Sacrificaven xais de forma irregular a Vilallonga del Camp

Els Mossos denuncien a sis homes. Quan els agents anaren al lloc del fets hi havien 50 homes que sacrificaven els xais per la seva festa religiosa

per | 2019-08-14 11:47:2814/08/2019 11:47 | 0 comentaris

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat Regional de Medi Ambient (URMA) de la Regió Policial del Camp de Tarragona van denunciar sis homes per realitzar el sacrifici de xais de forma irregular, fora d’escorxador autoritzat.

El passat dia 11 d’agost, un testimoni alertava al telèfon d’emergències 112 de la presència de moltes persones en una finca rústica realitzant el sacrifici dels animals, dintre del terme municipal de Vilallonga del Camp.

Diverses dotacions es van adreçar al lloc on efectivament van localitzar una cinquantena de persones que realitzaven el sacrifici de forma irregular. Per aquest motiu, els mossos van identificar i denunciar sis homes, un d’ells el propietari de la finca la qual estava destinada a explotació ramadera d’aquest tipus de bestiar.

El sacrifici d’animals destinats a consum s’ha de realitzar en escorxadors autoritzats, complint així la normativa de seguretat alimentària, ordenació ramadera, benestar i sanitat animal.

Les irregularitats detectades van ser traslladades als Serveis Territorials a Tarragona del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

Deixa un comentari