//Es denuncien 14 delictes per lesions cada mes

Es denuncien 14 delictes per lesions cada mes

El primer semestre d’enguany s’han presentat un total de 83 denúncies per aquest delicte. Aquesta xifra representa que cada mes hi ha 14 delictes per lesions

per | 2019-08-31 18:00:4331/08/2019 18:00 | 0 comentaris

Continuant amb els delictes importants que es denuncien a l’ABP de l’Alt Camp – Conca de Barberà, per la seva quantitat hi ha els delictes per lesions. El primer semestre d’enguany s’han presentat un total de 83 denúncies per aquest delicte. Aquesta xifra representa que cada mes hi ha 14 delictes per lesions, que dit d’una altra manera, dona prop d’un cas per cada dos dies.

Si aquest xifra es compara amb els registres que els Mossos d’Esquadra tenen dels darrers vuit anys es pot observar que enguany està dins de la mitjana des que es fa va fer la reforma del Codi Penal, entre els 13 i el 15 casos.

Hi ha dues èpoques clarament diferenciades. La reforma de la tipificació de delictes que es va fer en el Codi Penal el juliol del 2015 marca un abans i un després. Abans d’aquest can
vi legislatiu, de mitjana el nombre de delictes per lesions estava entre els 5 i els 8 mensuals. Després es va produir un augment important que en va doblar els casos, i d’aquesta manera la mitjana mensual estava entre els 13 i els 15 casos.

Deixa un comentari