//Els Mossos usen una pistola elèctrica per reduir un home

Els Mossos usen una pistola elèctrica per reduir un home

Aquest és el primer cas a la Regió Policial del Camp de Tarragona en què els Mossos d’Esquadra usen una pistola elèctrica amb el protocol legal per reduir una persona

per | 2019-05-08 09:11:2008/05/2019 09:11 | 0 comentaris

Un home de 34 anys veí d’Alcover que amenaçava amb suïcidar-se va ser reduït per agents dels Mossos d’Esquadra amb l’ús d’una pistola elèctrica. El cas va succeir el 20 d’abril, encara que no ha estat ara que s’ha fet públic per part de la policia catalana.

L’home, amb antecedents de malalties mentals, segons els Mossos d’Esquadra volia suïcidar-se i el van localitzar al carrer Bisbe Barberà amb un objecte tallant, a més de portar una ampolla de beguda alcohòlica a la mà, amb símptomes evidents d’embriaguesa. L’home va intentar agredir els agents de la policia catalana, i finalment un d’ells va treure la pistola elèctrica assignada i la va usar per reduir l’home, que va aconseguir fer-se un petit tall al coll. L’home va ser atès per la ferida i portat a un centre psiquiàtric.

La importància d’aquest cas, a part dels fets per si mateixos, és que és la primera vegada a la Regió Policial del Camp de Tarragona que s’usa una la pistola elèctrica —dispositiu TASERX2— seguint el protocol establert per reduir una persona i evitar danys més greus.

Deixa un comentari