//Dos accidents en tres ferits a l’Alt Camp en el cap de setmana

Dos accidents en tres ferits a l’Alt Camp en el cap de setmana

El primer fou un xoc frontal a la carretera de Valls a Picamoixons i el segon a la rotonda del Pla de la C-37

per | 2019-09-29 16:08:4229/09/2019 16:08 | 0 comentaris

Dos accidents de trànsit hi hagut a les carreteres de l’Alt Camp durant el cap de setmana amb el resultat final de tres persones ferides i tres vehicles afectats.

Per ordre cronològic, el primer fou a dos quarts d’11 de la nit del passat divendres a la carretera T-342 entre Valls i Picamoixons. Segons el Servei Català de Trànsit ha estat un xoc frontal entre dos turismes al punt quilomètric 4 de l’esmentada via per causes que no s’han fet publiques. Fruit de la topada a part de danys materials als dos turismes han quedat ferides en estat menys greu que foren traslladades al Pius Hospital amb efectius del SEM. La resta d’ocupants il.lesos. A més del SEM en aquest servei hi van participar Mossos d’Esquadra per regular el trànsit i els bombers per netejar la calçada.

El segon accident es va produir minuts abans de dos quarts de 2 de la matinada quan un vehicle que circulava sol va bolcar el seu vehicle en la rotonda del Pla de la carretera C-37 en sentit Valls. Els Mossos a l’arribar al lloc de l’accident van comprovar que el conductor podria conduir sota els efectes de l’alcohol i li van practicar la corresponent prova d’alcoholèmia donant positiu penal pel que li van imputar el delicte de conducció sota els efectes de l’alcohol. El conductor del vehicle va ser atès allí mateix per efectius del SEM però no fou necessari el seu trasllat a dependències hospitalàries.

Deixa un comentari