//Dispositiu especial a les carreteres pel pont de Tots Sants

Dispositiu especial a les carreteres pel pont de Tots Sants

En els controls hi participaran un total de 1.372 Mossos d’Esquadra per garantir la seguretat viària durant aquest pont

per | 2019-10-30 19:12:2430/10/2019 19:12 | 0 comentaris

El Servei Català de Trànsit (SCT), en col·laboració amb la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra, establiran amb motiu de la festivitat de Tots Sants, entre les 15.00 h de dijous 31 d’octubre i les 00.00 h de diumenge 3 de novembre, un dispositiu especial d’ordenació, regulació i control del trànsit per tal de minimitzar les possibles afectacions de circulació i vetllar per la seguretat viària dels usuaris. Es preveu que prop de 415.000 vehicles sortiran de l’àrea metropolitana, entre les 15.00 h del 31 d’octubre i les 15.00 h del divendres 1 de novembre.

Aquesta és la primera operació especial clarament de tardor i per aquest motiu les vies amb una mobilitat més elevada seran les que accedeixen cap a zones de muntanya i interior, com la C-16, C-17 i C-14, així com també l’N-145 i l’N-260, d’entrada al Principat d’Andorra i a la Cerdanya. A més, també cal tenir en compte que les pluges caigudes els darrers dies poden animar moltes persones a desplaçar-se cap a zones de muntanya, on es practica la collida de bolets i castanyes.

D’altra banda, atesa la festivitat de Tots Sants, divendres, dia 1 de novembre, alguns desplaçaments correspondran a les visites tradicionals als cementiris, fet que pot provocar algunes complicacions viàries en els seus accessos.

Durant el pont de Tots Sants, un total de 1.372 efectius dels Mossos d’Esquadra de Trànsit vetllaran per garantir la seguretat viària i la mobilitat en una xarxa viària de Catalunya. Els agents s’encarregaran de la vigilància i regulació del trànsit, informant de les incidències que hi pugui haver i afectin la mobilitat, prevenint accidents i infraccions mitjançant la seva presència continuada a la xarxa viària catalana. S’establiran, tant en les vies de màxima mobilitat i vies secundàries, un total de 1.449 controls.

Deixa un comentari