//Detenen una vallenca acusada de robatori amb violència d’una cartera a una persona jubilada

Detenen una vallenca acusada de robatori amb violència d’una cartera a una persona jubilada

El fet delictiu de què se l’acusa es va produir el 31 de juliol a les 9 del vespre en una de les cruïlles del casc antic

per | 2019-08-09 08:42:4409/08/2019 08:42 | 0 comentaris

El passat dilluns 5 d’agost la Policia Local de Valls va detindre una veïna de Valls acusada d’haver fet un robatori amb violència d’una cartera a un home gran.

La dona va passar a disposició judicial i, malgrat ser una persona amb antecedents delictius, el jutjat va decretar la seva llibertat amb càrrecs. El fets van passar el passat 31 de juliol a l’entorn de les 9 del vespre.

La víctima, un home gran, estava prenent una beguda a la terrassa del bar de la Colla Vella. Quan aquest home va marxar cap a casa seva, a l’alçada de la cruïlla entre el carrer de l’Església i el carrer Jueus, una persona li va donar una empenta que el va fer caure a terra i li va prendre la cartera.

Segons ha pogut saber aquest setmanari, la víctima, quan era a terra, va mirar i reconèixer la persona que el va atacar, informant la policia que es trobava a la terrassa on havia estat ell, motiu pel qual es dedueix que quan ell va marxar el va seguir.

Gràcies a la descripció de la víctima i d’un treball policial es va identificar l’agressora, una dona de Valls, coneguda per la Policia Local amb antecedents policials i penals.
En un primer moment no es va poder localitzar l’agressora perquè era fora de Valls.

Detenció
Però tot va canviar el passat dilluns.
Minuts després de la 1 del migdia, una patrulla de la Policia Local que feia ronda, la va localitzar en un carrer de Valls i ràpidament va procedir a la seva detenció. No va oferir resistència, sinó tot el contrari, deia que ella no era la que buscaven.
Posteriorment va passar a disposició judicial i va ser posada en llibertat.

Deixa un comentari