//Arxivada una denúncia sobre presumptes irregularitats urbanístiques a Vallmoll Paradís

Arxivada una denúncia sobre presumptes irregularitats urbanístiques a Vallmoll Paradís

A més, la part denunciant haurà de pagar totes les costes judicials i pagar una multa de 600 euros en haver-se considerat que era una demanda temerària

per | 2020-02-12 13:45:4812/02/2020 13:45 | 5 comentaris

El jutjat contenciós de Tarragona ha arxivat un procediment contra l’Ajuntament de Vallmoll i imposa una multa de 600 euros als denunciants, dos coneguts veïns de la localitat.

El procediment es va iniciar per demanda de dos veïns de Vallmoll Paradís en què sol·licitaven que l’Ajuntament inspeccionés la pràctica totalitat dels habitatges de Vallmoll Paradís. L’Ajuntament va encarregar els preceptius informes, els quals van ser notificats als denunciants, que en no estar d’acord amb el contingut van acudir al jutjat. Després d’una tramitació que ha durat més de dos anys el jutjat ha decidit arxivar l’assumpte, així com desestimar una petició de nuŀlitat d’actuacions que també aquests veïns havien formulat.

El jutjat, a més a més, en una resolució que ha estat notificada a les parts aquest dimarts 11 de febrer posa en relleu l’actitud d’aquests dos veïns en presentar la demanda, i a part de condemnar-los a pagar les costes del judici —sense límits— els imposa una mesura excepcional com és una multa de 600 euros per considerar que la seva demanda era a totes llums temerària.

Es tracta dels mateixos dos veïns que també van demandar a tota la urbanització Vallmoll Paradís i a l’alcalde de Vallmoll i altres veïns en el procediment ordinari 434/17 del jutjat de primera instància 1 de Valls, demanda que també va ser desestimada amb imposició de les costes a aquests dos veïns.

Amb anterioritat, el jutjat contenciós de Tarragona ja havia obert un expedient disciplinari contra l’advocat dels veïns i havia posat en coneixement del fiscal algunes de les expressions contingudes en els seus escrits en què presumptament proferia manifestacions desafortunades, ofensives i irrespectuoses contra el jutge que tramitava l’assumpte. L’expedient disciplinari encara no s’ha resolt.

5 Comments

 1. Montse 12 febrero 2020 at 19:54

  Un altra cop dur per a la oposició del actual alcalde, tot esta promogut per ells

  Que un dels de la oposició traballi al jutjat de valls tindra alguna cosa a veure? molt sospitos, aixo si que s’hauria de investigar

 2. Marilú 14 febrero 2020 at 7:19

  No se si la oposició esta detras de tot això, son dos veïns pel que es veu, en el cas que fos la oposicio no seria estrany si detecta presunte delicte de un representant public, es mes al meu entendre estarien obligats i legitimats com representants del poble.

  No et preocupa més això montse?👇

  «La Fiscalía ve delito de prevaricación urbanística en el alcalde de Vallmoll»

  «Un juez de Valls investiga a Josep Lluís Cusidó, alcalde desde 1991. El fiscal le acusa de «callar» irregularidades en su vivienda y accesos y de imponer a otros vecinos «multas coercitivas»»

  Font: Diari de Tarragona

 3. Montse 17 febrero 2020 at 11:48

  aqui a vallmoll coneixem molt be aquets veins, i sabem qui els promou i qui hi ha darrera, la denuncia es contra la majoria dels veins. Vols dir que si esta la oposició darrera i el jutge diu que la denuncia es temeraria, la oposicio es temeraria? jo crec que si, un representant del poble no pot anar contra els veins.

 4. Carles Cigro Petonets 17 febrero 2020 at 14:47

  Jo penso com la Marilu em preocupa mes lo altre. Quin poble fills meus, amb aquest poble com surti tot a la Llum hauran de fer un hospital. No crec que hi hagi la oposició radera de tot això tot i que estan amb el seu dret. No Montse???

 5. Montse 19 febrero 2020 at 18:28

  a mi em preocupa tot, les denuncies tot i que totes cauen pel seu propi pes ja que no es la primera, com la irresponsabilitat de la oposició denunciant als veins

Deixa un comentari