Vermut Rofes Antic Reserva és el vermut més especial elaborat per la família Rofes al llarg de la seva història, i en el qual es conserva el segell propi de la casa característic de la tradició.

Vermut Rofes Antic Reserva és un vermut que arriba al mercat i que va néixer fruit de la demanda dels  clients  de mitjans del segle XX, en què la  característica principal és  una aroma i sabor molt més pronunciat per la seva doble maceració d’herbes aromàtiques  que, juntament amb una  posterior maduració de sis mesos de  barrica, converteixen el Vermut Antic Reserva en el protagonista de l’aperitiu. Presenta més graduació que l’habitual, 18 graus, tres més que el tradicional, i recupera l’etiqueta daurada, que el diferencia de la tradicional de color vermell. Tot i això respecta la tipografia característica de la firma. El nou disseny ha estat elaborat pel conegut dissenyador reusenc Jom Pàmies. Se’n produiran 3.000 botelles i la demanda és molt elevada.

L’Antic Reserva s’uneix a la seva producció tradicional de vermut, l’ampolla Vermut Rofes. Vermut Rofes va néixer l’any 1890, quan Reus va esdevenir un dels centres més importants en la fabricació i comerç del vermut. Marcel·lí Rofes Sancho va ser l’impulsor d’una de les marques més conegudes del món del vermut, començant des de zero en un petit local de Reus. L’any 1908, però, ja es va establir al mateix local on avui dia s’ubica el Restaurant Vermuts Rofes, un espai que, tot i el pas del temps, conserva tots els seus elements històrics, i continua transmetent encant i tradició.

Tot i les dificultats, Vermut Rofes va guanyar popularitat i renom durant el segle XX, no només a Catalunya, sinó a tot Espanya i fins i tot a l’estranger. Un esforç que ha arribat fins als nostres dies, i que miren de transmetre a través del restaurant.

L’antiga fàbrica s’ha convertit en un local que mescla a parts iguals la modernitat i el disseny amb la història, l’arquitectura i l’encant d’un dels edificis més emblemàtics que hi ha avui dia a la ciutat mare del vermut. Restaurant Vermuts Rofes és un lloc ideal tant per a celebracions íntimes i familiars com per a àpats més informals, menú diari o dinars i sopars de cap de setmana.

Menció a banda mereixen la terrassa, un espai únic, accessible tant a l’hivern com a l’estiu i presidida per l’antiga caldera que subministrava aigua calenta per elaborar les infusions del vermut, com el celler, on hi ha encara avui dia 15 impressionants tines de fusta que van dels 5.000 fins als 50.000 litres, i que ha esdevingut un dels espais més carismàtics i coneguts del restaurant.