//Vermouth Yzaguirre brinda per Santa Tecla

Vermouth Yzaguirre brinda per Santa Tecla

per | 2019-09-13 13:47:1813/09/2019 13:47 | 0 comentaris

Vermouth Yzaguirre ha creat un any més una ampolla d’edició limitada per commemorar la festa major de Tarragona. El celler ha produït 2.500 unitats de la varietat Vermouth Yzaguirre Clàssic Vermell amb el disseny exclusiu de les festes de Santa Tecla 2019. L’etiqueta ha estat dissenyada per Arnau Martín, que ja es va encarregar del dibuix de l’any passat. L’ampolla de Santa Tecla ja s’ha convertit en una tradició per al celler, que és el cinquè any que té aquesta iniciativa.

La imatge gràfica d’aquesta edició és un homenatge a les quatre colles castelleres de Tarragona i plasma un moment festiu: una enxaneta fa l’aleta al capdamunt d’un pilar amb la rosassa de la catedral de fons. La nova etiqueta s’ha presentat en un acte a Casa Boada, un dels bars emblemàtics de la ciutat. Tot i haver tancat les seves portes l’any passat, l’establiment ha obert per a l’ocasió. A la presentació hi ha intervingut el propietari del bar, Eduard Boada, que té una relació estreta amb Santa Tecla. A més, aquest any serà el pregoner.

Gregori Luengo, Export Manager de Bodegas Yzaguirre, també ha participat en la presentació; s’ha encarregat de mostrar l’ampolla creada per Santa Tecla. Tanmateix, ha parlat sobre la darrera novetat de la marca: el Vermouth Herbal Vintage, un nou producte amb una fórmula originària del S.XIX que s’envelleix “tipo Solera” en fusta de roure americà on reposa i madura fins a arribar al “Vintage” desitjat. Per últim, el representant de la marca també ha donat a conèixer que a finals d’aquest any començarà una ampliació de les instal·lacions de Bodegas Yzaguirre.

Vermouth Yzaguirre a Santa Tecla
Com cada any, Vermouth Yzaguirre participarà en diverses activitats de la festa major de Tarragona, que se celebra del 13 al 24 de setembre. El dia 14 de setembre va ser-hi present al Concert vermut amb els grallers i timbalers de l’Aula de Música Tradicional i Popular El Tecler, a la plaça de les Cols.

El dia 21 de setembre, entre les 12.00 i les 14.00 h, després de la Cercavila de xarangues, tindrà lloc el Vermut xaranguero a la plaça de les Cols, on els assistents podran degustar el vermut després de l’arribada de les xarangues. Finalment, en acabar l’Entrada dels Músics que té lloc el 22 de setembre a les 12.00 h, a la plaça de les Cols se celebrarà el concert de Vermut Yzaguirre i les patates Frit Ravich amb la Fanfara de Torredembarra.

Des de la seva fundació, el 1884, Yzaguirre Vermouth ha elaborat els seus productes seguint els mètodes tradicionals i les fórmules exclusives, que són el secret de la seva aroma i sabor. Al mateix temps, també ha innovat i actualitzat aquells processos que ens parlen de l’alta qualitat dels seus productes. Aquesta aposta per la qualitat li ha permès l’actual expansió comercial al mercat espanyol i en altres 35 països d’Europa, Àsia, Amèrica i Àfrica.

Deixa un comentari