//Tapeig pr excusa al colibrí de la Barceloneta

Tapeig pr excusa al colibrí de la Barceloneta

per | 2019-06-14 11:37:5414/06/2019 11:37 | 0 comentaris

Sergio Gil és un revolucionari, un nostàlgic, un intervencionista de la Barceloneta amb ganes de recuperar aquesta zona de la Ciutat Comtal per a la gent del barri: “Soc conscient que em costarà implantar aquesta idea, ara bé, m’encanten els reptes”, assegura. Amb més de 23 anys en el món empresarial a l’esquena, aquest barceloní de Cornellà ha obert al número 6 del passeig Joan de Borbó la taverna Colibrí.
L’establiment està situat en un dels cors turístics que més intensament batega de Barcelona i on la “gastropologia” impera. És a dir, la disciplina inspirada en l’antropologia social i cultural que té com a objectiu l’estudi de l’individu en l’univers que representa un bar-restaurant. Un univers que el Sergio vol il·luminar amb la gent del barri: “Tinc el suport dels clients que venen cada dia. Seria més fàcil enfocar-ho pensant en el turista, però no és el que vull”, explica aquest emprenedor de fets,a més de paraules.
Al Colibrí es pot gaudir de “les tapes de tota la vida, tapes clàssiques que sempre s’han cuinat a la Barceloneta, i on regna el peix”, explica un Sergio que emfatitza el producte de proximitat, allò que els nostres avis coneixien com “la cuina del rebost”. Fer una ullada a la carta et provocarà un somriure previ als sabors que pugui assaborir el teu paladar. Hi podràs trobar xoricets de Pepe Gil, en homenatge al pare del Sergio, musclos al teu rotllo; calamars ‘por soleá,’ calamarsons si n’hi ha, les croquetes de pollastre amb tot, entre d’altres. Els arrossos invertits són marca de la casa. En són tres: l’arròs negre, l’arròs vegetal i l’arròs de marisc amb tapa de la Barceloneta. Sense oblidar els suggeriments del dia en funció del peix arribat de la Llotja de la Barceloneta.

La terrassa, la decoració interior plena de quadres, la barra de marbre blanc, la llum…, molts són els punts d’atenció que fan de Colibrí un local únic a la Barceloneta. Ara bé, els amants de la cervesa gaudiran d’allò més amb la Tap Station de San Miguel, una estació de cerveses de barril única a Barcelona, que permet oferir sis tipus de cerveses dissenyades per l’equip de mestres cervesers de San Miguel.
En són sis varietats, les receptes de les quals estan inspirades en les mítiques cerveses d’altres punts del món: la Clàssica San Miguel, la Barcelona (amb notes aromàtiques de malt), Munic (autèntica lager amb malt torrat i aroma de cafè i caramel), Bruixotes (aroma afruitada amb notes de llúpol i cereal), la Dusseldorf (autèntic sabor artesanal) i la Portland (de color daurat amb notes florals, cereals i cítrics).

Deixa un comentari