//Novetats en la guia Gourmand 2020

Novetats en la guia Gourmand 2020

per | 2019-11-28 18:17:1728/11/2019 18:17 | 0 comentaris

La Guia Gourmand 2020 ha aixecat el teló per 29è any consecutiu i ho fa amb importants novetats. Destaca el nou logo Gourmand, que exemplifica la modernització d’una guia que l’any vinent arribarà a les tres dècades de vida i la digitalització dels seus continguts.

En aquest espai cibernètic —creat per Salvadó Colom— es presenten eines tan útils com la geolocalització de l’usuari o el filtratge dels diferents establiments a fi d’accedir amb més precisió i rapidesa a les notícies més interessants d’un portal web de referència en restauració i gastronomia.

La presentació de la Guia (Arola Editors) ha estat apadrinada pel reconegut i prestigiós xef Eduard Xatruch, amb dues estrelles Michelin, que ha glossat la guia tot destacant la importància que per als restauradors tenen les guies gastronòmiques i la tasca que la direcció d’aquesta fa des de fa tants anys.

El restaurant L’Original Experiències Gastronòmiques de Cambrils ha estat mereixedor del guardó corresponent al restaurant revelació de l’any 2020. Casa Macarrilla 1966 s’ha destacat com el restaurant de l’any 2020. El xef Eduard Agell del Xiringuito Miramar de Vilanova i la Geltrú ha estat distingit com el xef de l’any 2020. Pel que fa a caves i vermuts, Mas Gatell (Bonastre) i Yzaguirre Herbal Vintage han merescut la preuada distinció. També s’ha guardonat com a Hotel de Congressos de l’any 2020 el Tryp Guadalajara.

Cal recordar que la Guia Gourmand de Catalunya i Andorra, i d’altres llocs d’interès, coneguda popularment com la Guia Gourmand, està dirigida pel periodista i gastrònom Fèlix Llovell i també pel fotoperiodista Ramon Segú, amb l’ajuda de Berta Sendra i Marta Pérez. La guia aporta una gran informació actualitzada d’una àmplia selecció de restaurants i hotels, acuradament realitzada d’acord amb exigents criteris de qualitat, aplicats amb total independència pels autors de la Guia en les visites anuals que fan als establiments.

En el quadre d’honor es relacionen els millors restaurants qualificats amb 5 “Gourmands”: el Celler de Can Roca, Via Veneto Caelis by Romain Fornell, Cinc Sentits, Disfrutar, Lasarte, Les Cols i Miramar de Llançà. A les comarques tarragonines, els millors segons la Guia Gourmand 2020 són: Can Bosch, Deliranto, L’Antic Molí, Les Moles, Villa Retiro, Joan Urgellès, Sanromà, Casa Macarrilla, Miramar de Cambrils, Mas Folch, Quatre Molins, La Goleta i Miami Can Pons.

Deixa un comentari