//Natural energy drink, la beguda 100% natural i saludable

Natural energy drink, la beguda 100% natural i saludable

per | 2018-06-22 09:16:3022/06/2018 09:16 | 0 comentaris

Presentem 100 Natural Energy Drink, una beguda jove i que ha aparegut al mercat com una beguda energètica que no us deixarà indiferent. Per conèixer molt més d’aquest nou producte entrevistem Dani Alba, representant de la marca.

Com va sorgir la idea de crear 100% Natural Energy Drink?

El principal missatge que transmet la marca Pansalud és la promoció dels hàbits saludables en l’alimentació a través de l’esport. La nostra proximitat amb esportistes de tots els nivells ens va fer recollir una realitat, l’absència al mercat d’una beguda totalment natural que reforcés la pràctica esportiva.

Com definiries 100% Natural Energy Drink? Quina és la seva categoria?

És i està registrada com una beguda energètica perquè el seu contingut en cafeïna supera els 15 mg/100 ml, que provenen dels extractes naturals de cafè verd, guaranà i te verd. La quantitat de cafeïna d’una llauna de 100% Natural equival a un cafè exprés, i l’absència de taurina, sucre blanc, vitamines i altres additius fa que sigui molt més saludable que les energètiques convencionals.

Quin paper hi va jugar la nutricionista abans que la beguda veiés la llum?

Essencial en la configuració de la idea i en el coneixement de les prestacions de cada ingredient. Pansalud té un departament de nutrició propi, que es va encarregar de controlar que la fórmula es desenvolupés fidelment a la nostra idea.

Quina n’ha estat la recepció en el mercat i que us està transmetent la gent?

El producte com a idea ha sorprès, no perquè sigui original sinó perquè s’ha fet realitat. La tendència del mercat va encaminada als productes “healty” i cada vegada hi ha més opcions, però associar una beguda energètica a una opció saludable sí que és una novetat. Es pot beure en qualsevol moment que vingui de gust, ja sigui com a refresc o abans d’una pràctica esportiva. La beguda es pot trobar en qualsevol punt de venda dels que es poden consultar al nostre cercador web (www.pansalud.es) i també en línia a www.naturaldrinkpansalud.es.

Quina seria la vinculació que us agradaria que tingués 100% Natural Energy Drink dins del món del esport?

La idea és que sigui reconeguda com un producte saludable i de fàcil consum. Estem fent una aposta molt seriosa per ser presents en tots els esports a través de clubs, esdeveniments i patrocinis que ens permeten fer arribar un missatge clar de salut i bons hàbits. Ara per ara és un producte molt nou, només fa vuit mesos que és al mercat i n’hem trobat gran acceptació al pàdel, que està en constant creixement, i els esports més accessibles com el running i la bicicleta.

Fes-nos cinc cèntims del grup Pansalud.

Pansalud és la firma pròpia de producte 100% Natural del distribuïdor Alvirdan, que forma part del grup Panstar. Amb seu a Santa Margarida i el Monjos i una plantilla de més de 120 treballadors, és un dels distribuïdors de massa congelada més importants de Catalunya. A banda de Pansalud, Alvirdan també comercialitza com a marca pròpia Laduc i 100% Natural Energy Drink.

Deixa un comentari