//L’Oktoberfest de Tgn presentarà 13 varietats de cervesa

L’Oktoberfest de Tgn presentarà 13 varietats de cervesa

per | 2018-11-02 10:55:3702/11/2018 10:55 | 0 comentaris

La festa tradicional alemanya de la cervesa, l’Oktoberfest, torna a la Tarraco Arena Plaça (TAP) de Tarragona després d’una primera edició de gran èxit segons l’organització. Amb l’ampliació dels dies d’obertura, enguany va del 31 d’octubre al 3 de novembre i del 8 al 10 de novembre, i s’espera aconseguir més de 17.000 participants i un total d’uns 10.000 litres de cervesa tirada, de les 13 varietats de cervesa nacional i internacional que es posaran a la venda per a tots els assistents.

Aquest any l’esdeveniment presenta algunes variacions, com una reducció d’horari, que serà de les 18 h a les 2 h de la matinada, franja en què realment el públic assisteix amb més regularitat. Pel que fa a les novetats presentades destaca la “Degustació i maridatge de cervesa”, amb què els comensals podran aprendre de part d’experts a degustar i combinar cerveses i aliments. Una vessant pedagògica de la cervesa que servirà per conèixer i aprofundir molt més en el seu consum.

Amb la intenció de crear un esdeveniment per a tots els públics i convertir-se en una activitat “transversal i per a tots, grans i petits”, segons apunta la directora d’Oktoberfest Tarragona, Marta Torras, es realitzaran activitats molt variades per a petits, joves i adults: hi haurà inflables i toros mecànics per als més petits, concursos d’aixecament de gerres (que l’any passat van tenir molt d’èxit) i de menjar frankfurts, competició de polsos i tallers per aprendre a tirar cervesa, tot acompanyat amb música per amenitzar la vetllada fins a altes hores de la matinada.

Segons els organitzadors, l’Oktoberfest és una ocasió idònia per gaudir en família o amb amics, degustar diverses varietats de cervesa i tastar especialitats alemanyes de menjar, com frankfurts, bratwursts, amanida kartoffel o brètzels. Els consumidors són cada vegada més exigents i els maridatges amb cervesa, més populars arreu del món. D’aquí la importància dels tallers per aprendre a servir cervesa amb tirador i propostes per als més petits en una zona reservada per a ells. I tot això amenitzat amb un excel·lent ambient que es genera a la Tarraco Arena Plaça.

L’entrada al recinte serà gratuïta per a tots els públics. Pel que fa al menú típic d’Oktoberfest, inclou un frankfurt, bratwurst o pikantwurst, unes patates fregides i mig litre de cervesa per 10 €. A més hi haurà opcions veganes i lliures de gluten, tant de menjar com de beguda. Tots aquells i aquelles que vulgueu ampliar la informació d’aquest magnífic esdeveniment ho podeu fer també mitjançant la pàgina web: http://www.oktoberfesttarragona.com/.

Deixa un comentari