//IBERIC POINT, nou epicentre del bon pernil a Tarragona

IBERIC POINT, nou epicentre del bon pernil a Tarragona

per | 2018-06-15 12:04:0415/06/2018 12:04 | 0 comentaris

FITXA TÈCNICA.

Nom: Iberic Point

Municipi: Tarragona

Especialitat: Pernil i embotit

Adreça exacta: Av. Catalunya, 31

Web: www.ibericpoint.com

Tlf: 977 94 49 72

Xarxes socials: facebook.com/ibericpoint/

Habilitat per a nens:

Habilitat per a minusvàlids:

Iberic Point, el nou establiment especialitzat en embotit i pernil, aterra a Tarragona per delectar als seus clients amb excel·lent producte i atenció personalitzada. Situat al número 31 d’una de les principals artèries de la capital tarragonina, com és l’avinguda Catalunya (cantonada amb Rovira i Virgili), Iberic Point ocupa una superfície de 150 metres quadrats, distribuïts en 50 de terrassa exterior, i la resta a l’interior de l’establiment.

La capacitat d’aforament és de 75 clients. La decoració del local ha estat obra de la prestigiosa arquitecta reusenca Natalia San José, que ha definit una atmosfera interior d’estil industrial, amb tres barres —una central i dos laterals— per poder assaborir les excel·lències dels productes. Iberic Point defineix la seva línia al client basant-se a oferir i servir bon producte en els seus plats.

La Jabugueña és el proveïdor principal del grup. Iberic Point ha empleat tres persones amb la posada en marxa d’aquest projecte empresarial, a càrrec de Deehesa Nostrum. Un servei amable, atent i amb l’atenció posada sempre en la comoditat del client que visita Iberic Point.

Ricard Monge, soci d’Iberic Point, assegura: “Estem molt il·lusionats amb el projecte que hem iniciat i amb l’acceptació que estem tenint, volem fer les coses bé, pas a pas i sent conscients de l’entorn on estem ubicats de Tarragona.”

A la carta d’Iberic Point, confeccionada sota l’assessorament de la gastrònoma Meritxell Miralles, hi podem trobar diferents varietats. Des d’aperitius destacats com les patates xips amb toc de mel i pebre vermell a les escopinyes o el bombó ibèric. També cal fer referència a la varietat de torrades de la carta: la de pernil ibèric de gla, la de formatge amb melmelada de tomàquet o la de sobrassada amb mel, nous i formatge fos.

Un dels plats estrella de l’establiment, i que sense cap mena de dubte triomfa al paladar dels comensals, és el tàrtar Iberic Point, amb pernil ibèric de gla, per llepar-se’n els dits! Les taules d’embotits també formen part de l’ADN de la casa, en podeu trobar de pernil ibèric de gla reserva especial, de formatge, mixta, entre d’altres.

El que sí que us recomanem és sobretot que hi aneu i les tasteu, no us deixarà indiferent i de ben segur que repetireu visita.

Iberic Point obre de dilluns a diumenge i ofereix esmorzar a partir de 2,90 euros, i al migdia dos menús: l’exprés, a 5,95, i el normal, a 9,95 euros.

Treballen el vi amb set denominacions d’origen i posen a disposició dels clients la venda al detall de formatges, embotits i ibèrics, a més de productes per emportar-se.

Deixa un comentari