//Full Moon Night – Al Lumine Beach Club

Full Moon Night – Al Lumine Beach Club

per | 2019-08-09 12:08:0909/08/2019 12:08 | 0 comentaris

Lumine Beach Club és un espai bucòlic en plena Costa Daurada. Ens faltarien adjectius per descriure un marc tan idílic com aquest, on el golf conjuga excel·lentment amb el relax a les seves piscines, la gastronomia, el Beach Club i la platja Llarga de Salou. Un autèntic còctel de somni que des de fa uns mesos compta amb la presència de David Marsal, xef executiu al capdavant. Una incorporació de renom, amb una dilatada experiència en el sector i amb una trajectòria de renom al programa Masterchef.

Conversant una estona amb el David a la terrassa del restaurant Solemare (situada al Beach Club) t’adones a l’instant que sent passió i devoció per la seva feina, és conscient que Lumine Mediterránea Beach & Golf Community és un autèntic transatlàntic amb enorme potencial “l’objectiu és aconseguir una estrella Michelin. És important tenir ambició, una ambició controlada i coherent i amb un pla de futur. Tan de bo pugui ser una estrella Michelin o un restaurant gastronòmic”.

L’estiu s’endinsa dins de l’atmosfera del Solemare “treballem amb producte de costa, de proximitat, molt de peix i producte senzill de poca manipulació en què la clau està en realçar-lo”. La gastronomia al Solemare només es pot gaudir en horari de migdia, ara bé, el dimecres 14 d’agost al Solemare i a partir de les nou de la nit arriba la ‘Full Moon Night’. Una nit de gastronomia i música que serà molt especial. Cal reserva prèvia al telèfon 977 399 059.

Una de les novetats importants que en David Marsal està acabant de perfilar és el seu equip de treball “hi estem treballant fa mesos i volem gent que vulgui endinsar-se en el projecte, cambrers i cuiners, per disposar d’un projecte a llarg termini, no parlem exclusivament de temporada d’estiu. Ens poden fer arribar els seus currículums a [email protected]”.

Sense cap mena de dubte, Lumine és un espai on la desconnexió es troba. Un indret únic a Europa on el verd dels camps de golf es fusionen perfectament en un entorn amb arquitectura mediterrània i calidesa en el colors. A Lumine hi podeu celebrar tota mena d’esdeveniments, empresarials, per a grups, bodes, entre d’altres. A més, pròximament es faran oficial algunes novetats importants a nivell de projecte que us explicarem en la nostra secció. De moment gaudiu de l’estiu!

Deixa un comentari