//Ethniko, un nou urban-beach de Barcelona

Ethniko, un nou urban-beach de Barcelona

per | 2019-10-04 16:19:2404/10/2019 16:19 | 0 comentaris

Allí on el Passeig Joan de Borbó mor a la platja de Sant Miquel, acaba d’obrir portes aquest atractiu local que ofereix diversió i una cuina saludable i saborosa senar que no s’atura cap dia de la setmana. A Ethniko la benvinguda te la dona la seva àmplia terrassa exterior, orientada a la platja mirant el mar. En el seu interior conjuguen els ambients tropicals amb uns altres de decoració berlinesa com a aposta d’ajuntar els millor de tots dos mons.

Ethniko és un restaurant ple d’energia i de llum natural durant el dia, un espai ideal per a prendre l’aperitiu, menjar o sopar amb propostes del bo i millor de diversos continents. A la gran sala principal es barreja l’urbanisme de ciutat amb un toc mediterrani i ‘playero’.

A l’interior de l’Ethniko s’ha intentat capturar l’essència de la capital barcelonina amb els seus dos vessants oposats però complementàris: el dia i la nit. I és que quan cau la nit Ethniko es va transformant en un bar de copes que convida al ball amb una molt complerta oferta de música en viu, djs, animacions i una gamma de còctels cuidada i original.

La gran barra de la sala principal és l’estrella del local amb els seus impressionants arcs de cinc metres i una taula central que s’eleva literalment a l’hora de les copes, per a deixar espai al ‘dancing’. Finalment en l’altell se situa la sala Berlín amb la seva barra pròpia i un toc industrial que et porta al cor dels clubs d’aquella ciutat.

Fruit d’una filosofia sostenible i saludable, on prevalen la qualitat i les millors creacions d’Amèrica llatina, Orient i el Mediterrani, la carta del local concilia a la perfecció als quals busquen proposades saludables, vegetarianes o veganes amb els amants de la carn i el peix; sempre de la mà de productes quilòmetre zero. La cuidada estètica dels seus plats és un extra que sempre s’agraeix, encara que la gran majoria d’ells destaquen per un sabor que deixarà emprempta al teu paladar.

Entre les delicatessen que no us podeu perdre al Ethniko, assaboriu el seu semàfor d’humus de remolatxa, alfàbrega i cúrcuma, magnífic tret de sortida perfecta per a qualsevol àpat. El pa de pita és obligat tastar-lo, com els crudités que l’acompanyen, el gaspatxo verd de meló, alfàbrega i gelat de wasabi; una mescla original i refrescant que funciona a la perfecció. No us perdeu l’oportunitat d’anar-hi al Ethniko, repetireu!

Deixa un comentari