//El Celler, punt de trobada de l’Arbocet

El Celler, punt de trobada de l’Arbocet

per | 2018-01-26 10:46:2926/01/2018 10:46 | 0 comentaris

El Celler casa pairal de la família Pàmies, inaugurat l’any 1979, és un petit i familiar restaurant situat al carrer de Baix número 11 de l’Arbocet que heu de descobrir. És un establiment d’aquells pel qual val i molt la pena agafar el cotxe, anar-hi i preparar-se per disfrutar d’una bona vetllada gastronòmica, en familia, amb amics o amb la parella. El vostre paladar no se’n penedirà!

El restaurant té dos pisos, un menjador habilitat a la part inferior per una trentena de comensals i un privat a la part superior específicament per àpats d’empreses o celebracions específiques. Detalls com un mural jujolià fet amb eines de treballar el camp, un rabassó mort decorat amb garrafons de vi de vidre i uns magnífics cabirons de fusta al sostre guarneixen l’excel·lent atmòsfera rústica del restaurant El Celler.

La creativitat al capdavant dels fogons d’aquest establiment familiar la posa el David Pàmies, acompanyat de la Sílvia. A la direcció de sala hi ha la Sílvia i la Tània, aquesta darrera també exerceix de sommelier, feu sempre cas de les seves recomanacions, són garantia d’èxit. Un equip humà amb passió per la cuina i que l’Antònia -fundadora del restaurant- s’ha encarregat de transmetre la seva passió de generació en generació.

La cuina tradicional catalana és la identitat d’aquest restaurant, on es combinen les receptes més antigues de l’àvia amb la creativitat del segle XXI i la cuina de temporada. Cada estació de l’any el seu equip de cuina intenta respectar els productes autòctons de la zona elaborant uns menús i jornades gastronòmiques específiques, bolets a la tardor –del que us en parlarem pròximament- carxofes i calçots a l’hivern, faves i carxofes a la primavera.

En una recent entrevista el David Pàmies, excel·lent xef i artista dels fogons, la seva cuina donarà que parlar en un curt espai de temps. El David remarca que «està brollant la feina que fem tot l’equip, els clients aprecien la nostra cuina i això ens fa sentir orgullosos».

A la carta us podreu delectar amb entrants com les torrades de paté casolà amb reducció de Porto; primers com els medallons de foie a la planxa amb dolç de l’Arboçet o cassoletes de l’àvia, imprescindible tastar els cargols arromescats. El Celler ha incorporat darrerament a la carta de bones carns a la brasa l’oferta de peix i marisc fresc de Cambrils i de Tarragona a la brasa. Un restaurant garantia d’èxit i que donarà que parlar!

Deixa un comentari