//‘DENVER, de la inspiració del Xiringuito al Restaurant’

‘DENVER, de la inspiració del Xiringuito al Restaurant’

per | 2019-06-28 12:37:5528/06/2019 12:37 | 0 comentaris

El Llorenç Blasco és un apassionat de la cuina tradicional, de la gastronomia marinera, fresca i de qualitat. Assegut amb ell, dialogant i descobrint què sent, t’adones que el cor li batega a Denver: al “xiringuito” situat davant de la platja de Cambrils i al restaurant ubicat al carrer Mont-roig de la mateixa vila cambrilenca. La guingueta atresora 23 anys d’experiència arran de mar, mentre que el restaurant suma sis anys d’experiència.

Precisament, com a empresa familiar, el Llorenç i la seva dona van decidir apostar per obrir aquest negoci ara fa gairebé una dècada. La premissa era ben clara: crear un restaurant a Cambrils, escapant de la primera línia de platja, i on els sabors de la cuina de la llotja local en són veritables protagonistes. El Llorenç gaudeix dia rere dia de la seva activitat professional, del seu equip i dels seus clients. El cor gastronòmic del Llorenç i del restaurant bateguen una familiaritat associada als plats tradicionals, aquella que a peu de platja sempre ha estat sinònim d’èxit. Això no eximeix, per descomptat, que els plats més moderns també siguin presents a la carta.

El recorregut per la seva oferta culinària és ampli, la cuina de temporada hi és ben present. Dins del seu ADN gastronòmic, els arrossos, el peix i el marisc són primers espasa. Ara bé, també us podreu delectar amb plats com el tàrtar de llobarro amb tomàquet, alvocat i esferificacions de taronja i pèsols; el cruixent de patata violeta amb canana a la seva tinta i espardenyes fregides; milfulls de carxofa amb foie i pernil ibèric de gla o la orada a la planxa amb verduretes i calamanxi amb ceba.

El Denver té capacitat per a 65 comensals. Així mateix, també tenen 6 menús de caps de setmana i de temporada que ballen entre els 26 i 35 euros. A més, també participen en totes les jornades gastronòmiques que organitza el Patronat de Turisme de Cambrils. Hi podeu portar a terme tot tipus de celebracions, l’equip del Denver us atendrà amb simpatia, generositat, bon tracte i professionalitat.

Per últim, i menció a banda, es mereixen les postres. Però com que volem que sigui una sorpresa per al vostre paladar, només farem una advertència: deixeu més d’un raconet al vostre estómac! L’experiència gastronòmica al restaurant Denver ho val!

Deixa un comentari