//Cuina On Road, productes i receptes de Pep Nogué

Cuina On Road, productes i receptes de Pep Nogué

per | 2017-04-18 10:00:4518/04/2017 10:00 | 0 comentaris

Una de les grans passions de Pep Nogué és viatjar per tot Catalunya a la recerca de receptes noves i delicioses i productes de qualitat, com fa en El Suplement On Road. Aquest llibre, de Cossetània, fill del programa, reuneix una miscel·lània de 55 receptes i productes de zones determinades de Catalunya. A més, aquests dies de Setmana Santa és una de les novetats que de ben segur us poden interessar o, en tot cas, a tenir en consideració de cara a Sant Jordi.

Cadascuna de les receptes inclou un text narratiu de Francesc Murgadas, també integrat en El Suplement On Road, en què s’esplaia lúdicament sobre el producte en qüestió, i també una cita de personatges de renom relacionats amb el producte. Hi ha receptes del safrà de la Conca, de l’arròs de Pals, de la poma golden de Girona, de l’ostra del Delta o dels cigrons de Prats de Rei. Algunes de les receptes són dels cuiners que han aparegut en alguns dels espais del programa.

Pep Nogué és un inquiet cuiner sense restaurant. Aquesta voluntària situació, combinada amb la seva gran passió, fer cervesa, recuperar productes i varietats perdudes, assessoraments a diversos hotels i restaurants, l’escriptura de llibres i d’articles o la simple i sempre agraïda pràctica de cuinar, li ha permès aprofundir en un munt d’aspectes relacionats amb la gastronomia, fins a ser batejat com a “activista gastronòmic”. Col·labora habitualment a la revista Cuina, a Catalunya Ràdio al programa El Suplement o a TV3 al programa Divendres amb Espartac Peran. Ha escrit Cuina de Divendres (2015) i Cuina amb denominació d’origen (2014), entre altres.

Per la seva part Francesc Murgadas i Bardí (Vilanova i la Geltrú, 1948) és biòleg i, com a tal, fa anys que es passeja per la cuina i la gastronomia. Professor, divulgador i comunicador d’aquest àmbit, ha col·laborat i col·labora a les principals emissores de ràdio i revistes gastronòmiques de Catalunya. Ha publicat diversos llibres de cuina entre els quals destaquen els d’aquesta mateixa editorial dedicats a les receptes de les diverses estacions de l’any, i el darrer, Menús de Nadal (2015).

Tots aquells i aquelles lectors i lectores de l’espai gastronòmic Sal i Pebre que envieu un correu electrònic a l’adreça [email protected] entrareu en un sorteig. L’obsequi per al guanyador/a serà un exemplar del llibre Cuina On Road, que publicarem la setmana vinent.

Deixa un comentari