//Clos Galena brinda l’oportunitat de veremar amb famosos

Clos Galena brinda l’oportunitat de veremar amb famosos

per | 2019-09-06 09:09:3106/09/2019 09:09 | 0 comentaris

El periodista Xavier Graset, l’actor Lluís Marco i l’actriu Montse Guallar seran partíceps de la Verema 2019 al Celler Clos Galena. Tots tres gaudiran i compartiran l’experiència de veremar al Priorat i de fer-ho a les vinyes del Domini de la Cartoixa, on neix el Formiga de Vellut, vi català que va ser escollit l’any 2017 per servir-se en el sopar dels Premis Nobel celebrat a Suècia.

Graset, presentador al canal informatiu 324 del programa ‘Més 324’; Lluís Marco, actor en sèries tant conegudes com ‘Hospital Central’ i ‘Ventdelplà’ i reconegut l’any 2011 com a millor actor català de teatre, i Montse Guallar, actriu en sèries com ‘Secrets de Família’ i ‘El cor de la Ciutat’ i presentadora del concurs ‘Amor a Primera Vista’ de TV3, no veremaran sols. El Celler Clos Galena brinda l’oportunitat de fer-ho a totes aquelles persones interessades en realitzar l’activitat. El dissabte 14 de setembre serà el torn d’en Xavier Graset, el dissabte 21 de setembre en Lluís Marco i el dissabte 5 d’octubre el de Montse Guallar. Cal realitzar reserva prèvia al telèfon 607421822 o a l’adreça de correu electrònic: [email protected]

L’activitat de veremar juntament amb Xavier Graset, Lluís Marco i Montse Guallar servirà al visitant per conèixer el Celler Clos Galena, els seus orígens, la viticultura ecològica i sostenible i els processos d’elaboració i projectes del celler Clos Galena.

Activitats d’Enoturisme a Clos Galena
Dins de les propostes d’enoturisme que es poden trobar a Clos Galena es realitzen visites amb tastos de vins i oli, que es poden complementar amb esmorzars de forquilla (brunch) o dinars per a grups i empreses. També s’organitzen activitats de temporada com són les calçotades, tòfona d’hivern i d’estiu, a més d’experiències en dates concertades, originals i atractives com els teambuildings, passeig entre vinyes, tastos, entre d’altres.

“Des de Clos Galena s’entén que l’enoturisme és una activitat cultural i gastronòmica que gira entorn a la cultura del vi, creant sinèrgies i mostrant la riquesa paisatgística de tota la zona que ens envolta. Una oportunitat perquè els amants dels vi puguin viatjar al cor del Priorat”, afirma Merche Dalmau, propietària del Celler Clos Galena.

Deixa un comentari