CASA HIDALGO

per | 2018-06-29 09:00:0329/06/2018 09:00 | 0 comentaris

Englobar dins el mateix sac la gastronomia catalana, la gastronomia gallega i una població com Sitges és possible. Trencar amb el binomi de municipi de costa, primera línia de platja i paella, també. És per això que la proposta d’aquesta nova edició de Sal i Pebre se situa al restaurant Casa Hidalgo. Aquest establiment, ubicat al carrer Sant Pau número 12 d’aquesta emblemàtica vila del Garraf, té una dilatada trajectòria culinària que atresora vint-i-set anys d’història als seus fogons.

Liderat i fundat pel matrimoni format per José Yáñez i Lola Freitas, aquest restaurant, identificat per una gran bota junt a la seva porta, ofereix una atmosfera còmoda i càlida per poder-hi anar amb la família, amics o parella. Lola s’encarrega de prestar totes les atencions als comensals, mentre José treballa dia rere dia la cuina regional amb molta creativitat i imaginació, que viatja de cantó a cantó de la Península, per obsequiar-nos amb les millors receptes i productes d’aquestes dues àrees tan riques i complementàries en les seves realitats gastronòmiques.

Cal destacar en l’establiment el gran protagonisme que adquireixen el peix i els marisc fresc, així com les reconegudes i saboroses carns gallegues, com el filet o entrecot de vedella o el cabrit rostit a la castellana, a més d’una exquisida carta de postres. Certament el comensal es troba, una vegada assegut a la taula, amb una carta molt àmplia de suggeridores i apetitoses tapes i uns platerets molt ben elaborats.

L’oferta de marisc de les Ries inclou les ostres d’Arcat, cloïsses de Carril, musclos gallecs, navalles i la mariscada per picar dues persones formen part de la seva identitat. Segueix la carta amb les amanides, els carpaccios i els ibèrics de Guijuelo, a més d’entrants calents com els canelons de peix o el pop a la gallega. Els arrossos i les fideuades, com la negra amb sèpia, amb llamàntol, o en paella també són dignes de tastar-les. Pel que fa als peixos, cal destacar el llobarro de platja a l’estil Santurce, l’orada a la sal, el rap, el lluç de la Corunya i la caldereta de marisc. Pel que fa als postres, és gairebé obligatori que us delecteu amb els postres marca de la casa: els deliciosos maduixots flamejats al pebre.

Al restaurant Casa Hidalgo trobareu obertes les portes de dimarts a diumenge de 13.00 a 15.30 h i de 20.00 a 23.30 h. Tanca diumenge a la nit i dilluns. Un raconet gastronòmic a Sitges molt recomanable.

 

FITXA TÈCNICA

Nom: Casa Hidalgo

Municipi: Sitges

Estil: cuina gallega i catalana

Preu mitjà: 20-40 euros

Adreça exacta: c/ Sant Pau núm. 12

Tel. 93 894 38 95

Web: casahidalgo.es

Habilitat per a nens:

Habilitat per a minusvàlids:

Deixa un comentari