//Cambrils se’n va de tapes del 8 al 17 de juny

Cambrils se’n va de tapes del 8 al 17 de juny

per | 2018-06-11 16:44:2111/06/2018 16:44 | 0 comentaris

Hi participen 38 establiments amb oferta de tapa i beguda i un restaurant amb un menú de tapes maridat amb Estrella Damm. La ruta és una iniciativa del Patronat de Turisme de Cambrils i l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria, i està patrocinada per Estrella Damm. Una iniciativa que es portarà a terme del 8 al 17 de juny a 39 establiments de Cambrils.

La ruta de la tapa posa en valor la singularitat i excel·lència de la gastronomia cambrilenca i reforça el posicionament del municipi; la Regidoria de Turisme ha afirmat que la iniciativa és un aparador per als 39 establiments que hi participen i una manera d’atraure visitants. Enguany s’hi han incorporat establiments oberts recentment perquè la ruta és una oportunitat per promocionar-se.

L’objectiu és donar a conèixer els establiments adherits i difondre la qualitat i varietat de l’oferta gastronòmica local. D’aquesta manera, la iniciativa contribueix a la millora dels seus recursos i serveix, al mateix temps, per fomentar la creació d’ocupació estable i de qualitat a Cambrils. Entre els 39 establiments participants, hi ha 38 bars-restaurants que oferiran una tapa elaborada i típica de l’establiment i una cervesa Estrella Damm (canya o quinto) per 2,5 euros i, per l’altra, un restaurant que servirà un menú de tapes amb sis degustacions, uns postres i dues cerveses de 33 cl a un preu de 30 euros (IVA inclòs).

Els establiments participants són A Lanterna, Alexander, Antica Roma Pizzeria, Barabar, Cachito Sanguchito, Cal Clemen, Can Titi, Ches Burger & Bar, Creperia El Gat, Daniel Salinas, Duomo Restaurant Pizzeria, El Colmado, Estival El Dorado Resort, Giovanni+; La Casa del Vermut, La Cuina D’en Jordi, l’Amagatall, l’Ham, Llop de Mar, l’Original Experiències Gastronòmiques, Luz del Faro, Macondo, Mar de Tierras, Mar del Priorat, Marro Cafè, M’Art, Martínez, Petit Lekeitio, Plan B, Sisters Coffee, Taberna Kupela, Taberna Lekeitio, Taller 9, Vela, Vila 5, Zebra Pizzeria i Zero Zero, i el restaurant que farà menú de tapes és Cal Tendre.

Carpa Damm
Aquest cap de setmana del 9 i 10 de juny s’instal·larà a les Escales Reials del Port de Cambrils una carpa d’Estrella Damm per promocionar la Ruta de la Tapa i regalar elements de marxandatge de la mateixa als clients.

Millors tapes del 2017
Durant la festa de presentació de la Ruta de Tapes d’enguany s’ha lliurat els premis de les millors tapes del 2017. L’establiment guanyador ha tornat a ser l’Original Experiències Gastronòmiques, que ha aconseguit el guardó per sisena vegada consecutiva. El segon premi ha estat per Taller 9 i el tercer per Lekeitio.

Deixa un comentari