Situada al tradicional barri de Les Corts de Barcelona, l’Arrosseria Xàtiva trenca aquell estès pensament que diu –erròniament- que un bon arròs només es pot menjar en un establiment situat a primera línia de mar. La seva homònima, ubicada a Gràcia, entre la Travessera i el carrer Verdi comparteix la mateixa filosofia: oferir les millors paelles i arrossos valencians de tota la ciutat comtal.

L’Arrosseria del barri de Les Corts es dona pràcticament la mà amb el restaurant La Tertúlia, ambdues del mateix grup. L’Arrosseria Xàtiva perfuma tradició –com demostren els 25 anys de trajectòria del Grup- i tracte familiar, encarnat en la figura del Jordi Molinero, maître de la casa i que us atendrà a la perfecció. La seva trajectòria és dilatada dins del món de l’hosteleria.

El restaurant disposa d’una completa carta mediterrània amb aperitius, amanides, carns, peixos i marisc que delectaran el vostre paladar. A més, la carta del restaurant està perfectament adaptada per persones amb intoleràncies del tipus que sigui.

La distinció dels seus arrossos, tant els nacionals com els internacionals, és que són cuinats amb aigua de mar, fet que no desvirtua l’arròs quan es cuina amb el marisc i és molt saludable per la digestió. També destaca l’arròs bomba del Delta de l’Ebre, principal i majúscul protagonista a la seva cuina.

A l’Arrosseria Xàtiva podràs gaudir de 25 varietats diferents de genuïnes paelles, arrossos valencians i catalans, degustant-los de forma individual o a l’estil ‘cullereta’, és a dir, menjant-los directament de la paella amb cullera de fusta.

Cada arròs té una història, la Vicky García, responsable de comunicació del Grup Xàtiva, ens detalla com a curiositat el per què d’algun d’ells: «l’Arròs del Senyoret se serveix de forma que el peix i marisc està tot pelat, per això està batejat com ‘el Senyoret’. També tenim el arròs passejat, un arròs de l’època medieval de València, consistent i que va molt bé per l’època hivernal, ja que els cigrons i la botifarra negra en són protagonistes. Es diu ‘passejat’ perquè en els temps medievals valencians, com que no tothom tenia una casa amb forn, aquest es cuinava a casa de qui en tenia i després, de veí en veí, anava passant el plat per totes les cases».

El restaurant també posa a disposició del comensal arrossos d’autor, del magnífic xef Òscar Galindo, com per exemple l’arròs caprese, fet amb mozzarella i que té molt d’èxit entre els més menuts de la casa, i també entre el sector femení.

L’establiment també ofereix la possibilitat d’encarregar els arrossos per emportar, i servei de delivery per fer-los arribar a casa de la persona que els encomana. També s’hi poden fer tot tipus de celebracions.