//Espai La Magrana, de Laia Benaiges, projecte finalista als Premis Emprèn

Espai La Magrana, de Laia Benaiges, projecte finalista als Premis Emprèn

per | 2014-11-17 19:00:2217/11/2014 19:00 | 0 comentaris

L’Espai La Magrana, iniciativa de la vallenca Laia Benaiges Monné, ha estat un dels projectes finalistes en la categoria Emprèn Jove, en la darrera edició dels Premis Emprèn de foment de l’emprenedoria que impulsa la Diputació de Tarragona.

Espai La Magrana és un espai de coworkimg, lloguer de sales i cocreació d’activitats dirigides al creixement i a la generació de coneixement.

La Diputació de Tarragona va lliurar divendres passat, dia 14 de novembre al vespre, els Premis Emprèn de foment de l’emprenedoria, destinats a reconèixer les millors iniciatives de negoci del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre, bé siguin de nova creació o ja existents, i estimular així la creació d’empreses i la consolidació del teixit econòmic del territori. Les iniciatives guanyadores pertanyen a àmbits ben diversos: mobiliari artesanal personalitzat, silvopastura i educació ambiental, diagnòstics in vitro per millorar l’avaluació del risc cardiovascular, paviments decoratius asfàltics, jardineria sostenible per a la integració social, hostaleria especialitzada en la cuina vegetariana i vegana, i serveis editorials de proximitat.

Deixa un comentari