/, Successos/Vuit anys de presó per a Jacob Orellana, acusat de pertànyer a una banda gihadista

Vuit anys de presó per a Jacob Orellana, acusat de pertànyer a una banda gihadista

El montblanquí resident a Valls va ser detingut pels Mossos d’Esquadra en una operació el maig del 2015 en què van ser detingudes fins a dotze persones a tot Catalunya

per | 2018-04-10 16:09:3110/04/2018 16:09 | 0 comentaris

Jacob Orellana ha estat condemnat a vuit anys de presó per pertànyer a un banda criminal terrorista, segons la sentència que ha fet pública l’Audiència Nacional el migdia d’avui, dimarts.

Els deu detinguts pels Mossos en l’operació Caront el maig 2015 contra el terrorisme gihadista han estat condemnats a vuit i dotze anys de presó per pertinença a banda criminal terrorista.

Cal recordar que volien atemptar a diferents punts de Catalunya, havien recollit informació, sabien com fabricar explosius i a més també havien estudiat com raptar un ostatge i executar-lo en directe per televisió.

Segons el jutge, s’ha condemnat a dotze anys, per ser dirigents de la cèl·lula, Lahcem Zamzami, Rida Hazem i Antonio Saéz Martínez, i a vuit anys Taoufiq Mouhouch, Kayke Luan Ribeiro Guimaraes, Mohamed El Gharbi, Gonzalo Cabezas Núñez, David Portolés Franco, Said Touay i Jacob Orellana com a integrants de la mateixa.

Deixa un comentari