/, Portada Destacada/Sergi Sabrià presideix el Sopar de la República d’ERC al Pla

Sergi Sabrià presideix el Sopar de la República d’ERC al Pla

També eren presents el senador republicà Josep Rufà, el diputat al Parlament de Catalunya, el vallenc Òscar Peris i el diputat provincial Jordi Cartanyà

per | 2018-04-13 22:00:1613/04/2018 22:00 | 0 comentaris

Aquest divendres, dia 13 d’abril, Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) Valls i Alt Camp ha celebrat el tradicional Sopar de la República al Restaurant Masia del Pla, amb la presència d’un centenar de militants, simpatitzants i amics.

L’acte fou presidit pel portaveu del grup parlamentari d’ERC Sergi Sabrià qui va compartir reflexions i neguits amb els assistents al sopar. També eren presents el senador republicà Josep Rufà, el diputat al Parlament de Catalunya, el vallenc Òscar Peris i el diputat provincial Jordi Cartanyà, entre d’altres.

El Sopar de la República d’enguany arriba en un moment de lluita, de dolor, però també de fermesa i de determinació, per aquest motiu està dedicat als presos polítics i als exiliats.

En el decurs del sopar, també es va retre homenatge als militants de la comarca que han complert 25 anys de militància: Josep Sans i Fabra, de Valls, i Joan Carles Armejanch i Padró, de Vila-rodona.

Deixa un comentari