//Francesc Caballero anunciarà si continua com a alcaldable del Partit Popular a Valls a mitjan juliol

Francesc Caballero anunciarà si continua com a alcaldable del Partit Popular a Valls a mitjan juliol

El Partit Popular a Valls ha obert un període de reflexió per si hi ha algun altre candidat a presidir la candidatura

per | 2018-06-11 18:54:4711/06/2018 18:54 | 2 comentaris

El portaveu del grup municipal del Partit Popular (PP) a l’Ajuntament de Valls, Francesc Caballero, en declaracions a la nostra redacció, ha desmentit que hagi a pres una decisió sobre si es tornarà a presentar com a cap de llista a les properes eleccions municipals, a celebrar el 26 de maig del 2019 a la capital de l’Alt Camp.

En aquest sentit, el regidor popular explica: “Encara no hem debatut en el si de la Junta Local del PP a Valls qui serà el candidat. En aquest sentit, encara no hi ha cap candidat. A hores d’ara, encara no puc confirmar si em presentaré o no a l’elecció.”

Francesc Caballero va informar en la reunió de la Junta Local del PP a Valls que es posava a disposició del partit, però deixava la porta oberta per si hi havia algun altre candidat a presidir la llista en les properes eleccions municipals. En aquest sentit, el Partit Popular a Valls ha obert un període de reflexió per si hi havia algun altre candidat a presidir la candidatura. “Estem en aquest tessitura de si em presento o no a presidir la llista”, diu Caballero, que afegeix que “la decisió es prendrà aquest estiu, després de la celebració del congrés extraordinari que el PP celebrarà a escala estatal”, que se celebrarà durant la segona quinzena de juliol.

D’altra banda, Caballero no ha volgut desvetllar el nom del seu substitut per presidir la llista. En aquest sentit, un possible candidat podria ser Félix Bello, entre algun altre relleu.

2 Comentaris

  1. stephane 12 Juny 2018 en 8:53

    de totes maneres, l’impacte del PP en la vida local és com a mínim reduït o de fet inexistent

  2. Neus 13 Juny 2018 en 13:05

    Les coses clares… és el regidor en més experiència, ens pots agradar més o menys, però és així, i si porta 20 anys per alguna cosa serà…

Deixa un comentari