/, Portada Destacada/Es retira la bandera espanyola en la cloenda del festival Mandorlo in Fiore d’Agrigent, on actuava la Colla Vella

Es retira la bandera espanyola en la cloenda del festival Mandorlo in Fiore d’Agrigent, on actuava la Colla Vella

Seria una decisió de la mateixa organització en acordar entre les dues parts que no es lluiria cap bandera, ni espanyola ni catalana

per | 2018-03-12 16:43:4612/03/2018 16:43 | 0 comentaris

En el darrer dia del 73è festival Mandorlo in Fiore d’Agrigent, en què participava la Colla Vella dels Xiquets de Valls, l’organització del festival de cultura popular va decidir retirar la bandera espanyola, que es trobava al costat de la d’altres països.

Des de la Colla confirmen que va ser una decisió de la mateixa organització, ja que entre les dues parts s’havia acordat que no es lluiria cap bandera, ni espanyola ni catalana. En veure la bandera espanyola penjada al costat d’altres de diferents països, l’organització es va afanyar a retirar-la.

En un primer moment tot apuntava, pel comentari d’un usuari de Twitter (@RistoMinyons), que havia estat la Colla Vella qui hauria demanat aquest gest, però no havia estat una ordre directe de la colla vallenca.

Deixa un comentari