/, Successos/Detenen un vallenc per robar en masies i magatzems rurals

Detenen un vallenc per robar en masies i magatzems rurals

Un detingut va ser acusat per ajudar en un robatori, i l’altre és l’autor de quatre robatoris a Valls i a Picamoixons de masies i de magatzems agrícoles

per | 2018-03-12 17:15:4112/03/2018 17:15 | 0 comentaris

Els Mossos de Valls van detenir dimecres passat, dia 7 de març, un vallenc i una altra persona de domicili desconegut per quatre robatoris amb força.

La investigació va començar el 25 de febrer, quan una patrulla que feia tasques de prevenció va localitzar un home que duia una bossa amb objectes. Els Mossos van identificar-lo i van intervenir tots els objectes per tal de fer gestions i comprovar si procedien d’algun il·lícit. Resulta que s’havien sostret en quatre robatoris amb força comesos a Valls i Picamoixons, tres a masies i un en un magatzem rural. Dels quatre robatoris, un es va produir mentre els propietaris dormien a l’interior.

Els investigadors van determinar que en un dels robatoris a Valls van actuar-hi dues persones. Per aquest motiu, primer van detindre un home de 33 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili desconegut, com a còmplice en aquest fet.

A partir d’aquesta primera detenció, els Mossos van muntar diversos dispositius per localitzar i detenir el principal autor dels robatoris. Es dona el cas que aquest individu, vallenc de 46 anys, és un conegut de la policia, ja que l’havien detingut 16 vegades per robatoris amb força a segones residències, a empreses i a magatzems o casetes rurals. La detenció es va fer al carrer Sant Antoni de Valls. Quan aquest va adonar-se que es tractava de policies, va fer mitja volta i va sortir corrent. Els agents van anar darrera d’ell i van aconseguir localitzar-lo i detenir-lo tot i que s’havia amagat en un portal.

Els dos detinguts van ser posats en llibertat amb càrrecs després de passar pel jutjat de Valls

Deixa un comentari