Aquest dimarts, 14 de novembre, a la tarda s’ha produït un accident mortal a la C-37 a Valls entre la capital de l’Alt Camp i Alcover. L’avís per l’accident, segons informa el Servei Català de Trànsit, es donava a les 15.38 h, i les primeres informacions apuntaven que en l’accident es veien implicats un camió i un turisme que haurien col·lidit.

L’accident ha estat al quilòmetre 3,5 de la C-37 i, com a conseqüència, hi ha hagut una víctima mortal. El conductor del camió n’ha resultat il·lès.

Actualment la via es troba tallada en ambdós sentits de la marxa i amb retencions. Cinc dotacions de bombers s’han desplaçat fins a l’indret, així com vehicles del SEM i Mossos d’Esquadra.

ACTUALITZACIÓ 16.45 h.
Segons noves informacions, al vehicle s’hi trobaria atrapada una persona en estat molt crític, possiblement el conductor. La víctima mortal seria l’acompanyant.

ACTUALITZACIÓ 18.15 h.
La víctima mortal és una dona de Valls, de 74 anys i, l’home, encara en estat crític és també de Valls i té 82 anys. Les identitats de les víctimes es faran públiques més endavant.

ACTUALITZACIÓ 19.34 h.
Es confirma la identitat de la víctima. Finalment, la dona de 74 anys, E. M. C., és veïna de Pradell de la Teixeta. El conductor, de 82 anys, continua en estat crític, ingressat a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.