//Valls retira la pancarta pels presos de la façana de l’Ajuntament

Valls retira la pancarta pels presos de la façana de l’Ajuntament

A les portes de les passades eleccions municipals, davant de la denúncia realitzada pel Partit Popular, ja es va haber de retirar.

per | 2019-10-04 10:51:5804/10/2019 10:51 | 1 comentari

L’Ajuntament de Valls ha retirat, aquest divendres 4 d’octubre, la pancarta a favor dels presos i exiliats de la façana de l’edifici consistorial, després de rebre l’ordre de la Junta Electoral de Zona arran de la denúncia de Ciutadans.

Recordem que no és la primera vegada que la Junta Electoral de Zona fa retirar l’esmentada pancarta. A les portes de les passades eleccions municipals, davant de la denúncia realitzada pel Partit Popular, ja es va haber de retirar.

La primera pancarta es va penjar l’octubre del 2017, coincidint amb la diada castellera de Santa Úrsula, i era a favor de la llibertat dels Jordis. Posteriorment es va canviar la pancarta per una altra, més genèrica, en defensa dels presos i exiliats i incloent, en un extrem, el dibuix d’un llaç groc.

El 3 d’agost del 2018 uns desconeguts van arrencar la pancarta, una acció que l’Ajuntament va denunciar als Mossos. Una setmana després tornava a ser reposada.

One Comment

  1. Alvaro de Mendaña 4 octubre 2019 at 14:21

    Excelente noticia.

Deixa un comentari