//Sensació agredolça a ERC-Compromís per Valls pels resultats obtinguts

Sensació agredolça a ERC-Compromís per Valls pels resultats obtinguts

El seu cap de llista Jordi Cartanyà destaca que són els millors resultats que han tret mai a Valls en unes municipals i la gran majoria independentista que hi haurà en el consistori vallenc.

per | 2019-05-27 01:07:2427/05/2019 01:07 | 0 comentaris

Sensació agredolça a la seu d’ERC-Compromís de Valls pels resultats assolits aquest diumenge, 26 de maig. Les cares dels militants i membres de la candidatura que eren a la seu així ho confirmaven, tot i que els vots que han tret en aquests comicis són els més alts en unes municipals vallenques.

Jordi Cartanyà, cap de llista, va voler agrair “el suport obtingut per la ciutadania i també a tot l’equip per la campanya que hem fet tots els dies”. També va voler agrair la més de seixantena d’apoderats que han treballat durant tot el dia. “Finalment hem tret el resultat de cinc regidors, 2.414 vots, que si no m’equivoco és el millor resultat que ha tret ERC en unes municipals a Valls, i amb més vots si sumem els resultats de què partíem ajuntant ERC i Compromís per Valls.”

Per altra banda, Cartanyà ha explicat, analitzant els resultats, que són “conscients que cal continuar treballant, cal continuar picant pedra i explicant el projecte”, i afirma: “Tenim ganes de seguir treballant a l’Ajuntament perquè tenim un bon equip per arromangar-nos i treballar per Valls”.

També va tenir unes paraules de felicitació per a la candidatura guanyadora. “Des d’aquí volem felicitar la llista guanyadora de les eleccions”.  Jordi Cartanyà també ha destacat la seva satisfacció perquè a Valls les forces sobiranistes i independentistes, en el proper ajuntament, continuaran tenint una àmplia majoria”.

Per acabar, Cartanyà ha explicat: “Nosaltres sortíem a guanyar, com tothom, però no ha pogut ser. Podíem obtenir un resultat més ampli com també podia ser al revés, però vull destacar que és el resultat més alt que hem tret a Valls”.

Parlant de possibles pactes, Jordi Cartanyà no ha volgut entrar encara en el tema i aŀlega que “és massa aviat i en els propers dies ja en parlarem”.

Deixa un comentari