//Segueix amb El Vallenc el ple de l’Ajuntament de Valls

Segueix amb El Vallenc el ple de l’Ajuntament de Valls

En el ple d’avui es debatran mocions sobre l’emergència climàtica, la Llei Aragonès, el subministrament elèctric i l’aparcament i recilcatge a la ciutat, entre altres

per | 2019-09-30 17:13:4930/09/2019 17:13 | 0 comentaris

Avui a les 5 de la tarda s’ha donat inici a la sessió plenària de l’Ajuntament de Valls, amb dotze punts a l’ordre del dia que contemplen l’aprovació de comptes, l’aprovació de l’expedient de modificació de crèdit i diverses mocions al voltant de l’emergència climàtica, el subministrament elèctric i l’aparcament a la ciutat, entre altres.

En aquesta sessió plenària destaca la presència de treballadores i treballadors del Pius Hospital de Valls, tal com havien anunciat la setmana passada. Assisteixen al ple per protestar contra la falta de personal i la repercussió que té aquesta en les seves condicions laborals i en l’atenció mèdica, així com per exigir solucions davant la manca de comunicació per part del consell de direcció del centre hospitalari.

Des de la web d’El Vallenc podeu seguir tots els punts de l’ordre del dia a mesura que es vagin desenvolupant al llarg de la tarda. Seran els següents:

1.- Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

2.- Donar compte de resolucions.

3.- Nomenament dels representants dels grups municipals en el Patronat de l’Escola de Música Robert Gerhard.

4.- Aprovació del compte general de l’exercici 2018.

5.- Aprovació de l’expedient de modificació de crèdit núm 7/2019.

6.- Moció dels grups de Junts x Valls i Esquerra Republicana en suport a la Llei 24/2015 i contra el tall de subministrament elèctric a les famílies amb deute per part d’Endesa i altres companyies.

7.- Moció de JxV i ERC sobre la Declaració d’emergència climàtica.

8.- Moció del grup Candidatura d’Unitat Popular de rebuig a la Llei Aragonès.

9.- Moció de la CUP sobre la Declaració d’emergència climàtica.

10.- Moció del grup Ciutadans sobre l’habilitació del solar entre la carretera del Pla i el carrer Ignasi Sarró com a aparcament municipal gratuït.

11.- Moció de Cs sobre la millora del sistema de reciclatge a Valls.

12.- Precs i preguntes.

Deixa un comentari