//S’aproven els membres de l’Ajuntament per formar part del Patronat de l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard

S’aproven els membres de l’Ajuntament per formar part del Patronat de l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard

L’alcaldessa i regidories també han donat compte de diverses resolucions

per | 2019-09-30 17:18:5230/09/2019 17:18 | 0 comentaris

Seguidament s’ha passat al segon punt, en què s’ha donat compte de diverses resolucions. Per part de l’alcaldia, s’ha donat compte de les resolucions número 172/19 fins a la 409/19, ambdues incloses. La Junta de Govern Local ha donat compte de les sessions des del 25 de juliol fins al 12 de setembre, ambdues incloses. Finalment, les regidories delegades han donat compte de les resolucions de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil (de la 1/19 a la 3/19), de les d’Hisenda, Finances i Contractacions (de la 1/19 a la 67/19), i de les de Governació (de la 1/19 a la 6/19).

El tercer punt del plenari d’aquesta tarda a l’ajuntament de Valls ha estat el nomenament dels representants dels grups municipals al Patronat de l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard.

Tal com estableixen els estatuts de l’escola, el consell del patronat ha d’estar compost, entre altres membres, per un representant de cada grup polític de l’Ajuntament. Així doncs, els grups municipals han proposat, respectivament, els següents membres: Bàrbara Flores Vera (JxV), Leticia Vidal Gonzàlez (ERC), Jordi Armengol Bertran (PSC), Míriam Culleré Pié (CUP) i Cristina Laiz Rodríguez (Cs). S’ha aprovat nomenar tots els membres proposats.

Deixa un comentari