//Renovació als primers llocs de la llista de Junts per Valls amb 4 independents

Renovació als primers llocs de la llista de Junts per Valls amb 4 independents

Xavier Salat, Sònia Roca, Laia Castells i Rosa Rovira s’incorporen a la candidatura de Dolors Farré. Marc Ayala, l’únic que repeteix en els primers llocs

per | 2019-03-25 12:10:5125/03/2019 12:10 | 0 comentaris

Junts per Valls ha donat a conèixer de forma oficial els primers noms de la llista de la candidatura que encapçala Dolors Farré de a cara les eleccions municipals del 26 de maig.

En una llista completament renovada, els primers llocs incorporen quatre independents, i Marc Ayala, actual regidor de Cultura, és l’únic que repeteix de l’anterior candidatura.

En aquest sentit, el número 2 serà Xavier Salat, tal com Elvallenc.cat ja va anunciar en exclusiva fa setmanes. El número 3 serà Marc Ayala, seguit de Sònia Roca, Laia Castells i Rosa Rovira.

Dolors Farré, que afirma que en pròxims dies es presentarà la llista completa de la candidatura de Junts per Valls, destaca que “són vallencs amb moltes maneres d’entendre la ciutat però que sempre han treballat de valent per Valls, fent-ho a més des de molts llocs diversos”. Ensenyament, cultura, medi ambient, urbanisme, arquitectura, patrimoni, l’associacionisme veïnal, els castells o la salut són alguns dels àmbits que sobresurten dels nous membres de la candidatura.

Deixa un comentari