//Rebutjada la moció de Cs sobre l’aparcament provisional del solar de la carretera del Pla

Rebutjada la moció de Cs sobre l’aparcament provisional del solar de la carretera del Pla

La moció de Cs proposava tornar a habilitar el solar de la carretera del Pla com a aparcament mentre durin les obres del passeig dels Caputxins

per | 2019-09-30 18:07:0130/09/2019 18:07 | 0 comentaris

La següent moció ha estat presentada pel grup de Ciutadans. Cristina Laiz ha presentat la moció per habilitar el solar entre la carretera del Pla i el carrer Ignasi Sarró com a aparcament municipal gratuït de forma temporal.

Laiz ha exposat que arran de les obres del passeig dels Caputxins i els carrers Sant Magí i Francesc Rodon, sumades a les places d’aparcament públic que s’han eliminat de la carretera del Pla i el carrer General Alaix, s’han perdut unes gairebé 130 places d’aparcament en aquesta zona.

Per aquest motiu, la moció de Cs proposava habilitar una altra vegada el solar entre la carretera del Pla i el carrer Ignasi Sarró com a aparcament municipal gratuït mentre durin totes les obres i es recuperin les places anteriorment existents a la zona.

Ramon Font, d’ERC-Compromís, ha exposat que el solar és de propietat i, d’altra banda, ha defensat que cal promoure una mobilitat sostenible i la pacificació del trànsit. Rosa M. Ibarra, del PSC, ha reiterat que el propietari del solar ja ha manifestat que no el cedirà de manera estable com a aparcament, tot i que ha dit que la moció era una bona oportunitat per parlar de la mobilitat i els aparcaments a la ciutat. Ester Huguet, per part de la CUP, ha defensat que només votaria a favor de la moció en cas que inclogués iniciar el procediment d’expropiació del solar perquè passi a ser d’ús públic.

Finalment la moció s’ha rebutjat per 1 vot a favor, 13 en contra i 7 abstencions.

Deixa un comentari