//Video. Pere Grau: “Rosa Maria Canela ha estat acusada pel delicte de l’odi perquè havia estat jutgessa de pau”

Video. Pere Grau: “Rosa Maria Canela ha estat acusada pel delicte de l’odi perquè havia estat jutgessa de pau”

L’advocat de Rosa Maria Canela, la veïna de Cabra acusada del delicte d’odi, està convençut que el cas serà arxivat perquè és “un relat fictici”

per | 2019-02-11 11:43:3811/02/2019 11:43 | 0 comentaris

L’advocat de Rosa Maria Canela, la veïna de Cabra del Camp que ha declarat el matí d’aquest dilluns acusada del delicte d’odi per les càrregues policials de l’1 d’octubre a Cabra, està convençut que el cas s’arxivarà.

Pere Grau, de Juristes per la República, ha explicat que “la Guàrdia Civil va investigar altres veïns de Cabra, regidors inclosos, i fins i tot agents dels Mossos d’Esquadra. De tots ells, únicament de la Rosa Maria Canela ha arribat la denúncia al jutjats. Es basen en uns comentaris al seu facebook personal i, com que havia estat durant molts anys jutgessa de pau de Cabra, doncs la consideraven com una autoritat i van anar a per ella. El que no saben és que va deixar el càrrec l’any 2013”.

A més a més, ha deixat anar: “Una vegada que aquest cas sigui arxivat estudiaríem la possibilitat de presentar una denuncia contra la Guàrdia Civil perquè el relat que han presentat al jutjat és fictici i també un possible delicte d’esmerçament de recursos públics”.

 

Deixa un comentari