//Nova concentració per exigir l’alliberament dels presos polítics

Nova concentració per exigir l’alliberament dels presos polítics

Aquesta concentració, organitzada per l’ANC de Valls, ha coincidit amb els divuit mesos de l’empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart

per | 2019-04-16 20:15:5616/04/2019 20:15 | 0 comentaris

Avui, dimarts 16 d’abril, es compleixen divuit mesos de l’empresonament de Jordi Sànchez i de Jordi Cuixart. Per aquest motiu, l’ANC de Valls, després de les massives manifestacions que van tenir lloc a Barcelona, el 16 de febrer, i a Madrid, el 16 de març, ha tornat a cridar els vallencs a concentrar-se a la plaça del Blat de Valls per denunciar la repressió de l’Estat en el marc del procés d’independència de Catalunya i per exigir l’alliberament dels Jordis i de la resta de presos polítics catalans i la tornada a casa dels exiliats.

La concentració, sota el lema “Judici farsa”, ha començat amb un parlament de Joan Anton Font, secretari de l’Ajuntament de Tarragona i professor de Dret Administratiu de la Universitat Rovira i Virgili.

L’acte també ha inclòs un parell de peces musicals a càrrec del músic tarragoní Xavier, i ha acabat amb el cant de l’himne nacional per part dels assistents.

Deixa un comentari