//Nova concentració del col·lectiu “A Valls, taca d’oli”

Nova concentració del col·lectiu “A Valls, taca d’oli”

Les concentracions es fan cada dimecres al Pati de dos quarts de 12 a les 12 del migdia

per | 2019-04-10 12:10:0810/04/2019 12:10 | 0 comentaris

Avui, dimecres 10 d’abril, de dos quarts de 12 a les 12 del migdia al Pati, el col·lectiu vallenc “A Valls, taca d’oli. Àvies i avis per la llibertat” ha dut a terme la seva dissetena concentració. Aquesta vegada hi han assistit una cinquantena de persones, ja que la resta dels membres del col·lectiu eren al Parlament de Barcelona entregant el manifest unitari de les Taques d’Oli.

Avui han llegit la notícia que va escriure Vicenç Bertral a la premsa sobre la situació del país i dels trenta-un processats que es van anunciar ahir. Després s’ha llegit “Corrandes per a Jordi Puig”, on es parlava sobre la seva iniciativa de “Rodant per la República”. Finalment, s’han fet els tradicionals tombs a la plaça tot dient “Us volem a casa”, “No esteu sols” i “Llibertat presos polítics” i s’ha assenyalat que el viatge a Salses va ser tot un èxit.

L’objectiu principal d’aquest col·lectiu vallenc és aconseguir la llibertat de tots els presos polítics que actualment hi ha al nostre país i donar-los tot el suport necessari en aquests dies tan difícils per a ells. Així doncs, amb aquesta finalitat, el col·lectiu vallenc es concentra dimecres rere dimecres al Pati de dos quarts de 12 a les 12 del migdia.

Cal recordar que cada setmana, durant aquest acte, s’ha de portar una bufanda o alguna peça de vestir de color groc.

Deixa un comentari