//Natàlia Targa (ERC) alcaldessa de Cabra amb els vots de Castañón (Futur Podem)

Natàlia Targa (ERC) alcaldessa de Cabra amb els vots de Castañón (Futur Podem)

En el cas de Cabra la constitució del nou ajuntament s’ha fet a les 12 del migdia. Hi hagut finalment sorpresa i Natàlia Targa d’ERC serà la nova alcaldessa del municipi

per | 2019-06-15 12:39:1215/06/2019 12:39 | 0 comentaris

Natàlia Targa ha estat escollida alcaldessa de Cabra en el plenari constituent del nou ajuntament celebrat aquest dissabte 15 de juny a les 12 del migdia a la sala de plens de la Casa de la Vila. Ho ha estat amb els 5 vots: 3 del seu grup -ERC- i 2 de Futur Podem.

Donant un cop d’ull als resultats electorals, la llista guanyadora va ser Caminem tots Junts-JxCat, que va obtenir un total de 257 vots, que representen 4 regidors i a pocs de no tenir-ne el 5. En segona posició va quedar ApC-AM (la candidatura sota el paraigua d’ERC), que va assolir un total de 191 vots, que representen 3 regidors. En tercer lloc va quedar la llista de Futur Podem, que va obtenir 135 vots, que representen 2 regidors.

Les negociacions per fer un pacte han estat diverses tant JxCat i ERC, com ERC i Futur Podem però no arribaven a bon port.
Al final el divendres el vespre en assemblea de militants d’ERC van decidir presentar candidatura d’alcaldia en el ple de dissabte, quan fins aleshores no ho havien afirmat res al respecte i així es el que han fet en el ple.
Per la seva banda Futur Podem encapçalat per Miguel Castañon han votat a la cap de llista d’ERC perque sigui alcaldessa ja que sempre ho havien dit que ho farien encara que no hi hagués pacte de govern, com tal que el cap de llista de JxCat, Salvador Pérez no fos alcalde.

Per tant ERC governarà, per ara, a Cabra amb només 3 regidors, i a l’oposició estarà JxCat amb 4 regidors i Futur Podem amb 2.

Deixa un comentari