//Mateu Montserrat el millor posicionat per ser president del Consell Comarcal

Mateu Montserrat el millor posicionat per ser president del Consell Comarcal

Ha estat regidor així com alcalde del seu poble durant moltes legislatures, diputat al Parlament una legislatura, diputat a la Diputació de Tarragona i també ha estat conseller comarcal en diverses ocasions.

per | 2019-06-28 10:39:5428/06/2019 10:39 | 0 comentaris

Mateu Montserrat, alcalde del Pla de Santa Maria, es perfila com a futur president del Consell Comarcal de l’Alt Camp, segons ha pogut saber aquest rotatiu.

En el decurs d’aquesta setmana s’han fet diverses reunions i contactes per començar a fre funcionar el proper Consell Comarcal, que s’haurà de constituir a finals de juliol.

Aquestes reunions han aclarit quines persones seran consellers segons els llocs de cada formació a partir dels resultats de les eleccions municipals. Entre les reunions que s’han fet també s’ha començat a parlar i a perfilar l’organigrama del Consell, és a dir, els càrrecs, i entre ells es va parlar de la presidència. I és en aquest punt que el nom de Mateu Montserrat és el de la persona que està en aquests moments més ben posicionada per ocupar aquest càrrec. Segons ha pogut saber Elvallenc.cat, quan es va posar el seu nom damunt de la taula, Mateu Montserrat va posar una única condició per ser-ho, que tots els consellers comarcals ho acceptessin, i que si hi hagués algú que es posicionés en contra ell rebutjaria la proposta. Ara en aquests moment som en aquest punt, a l’espera de conèixer el suport real que té per part dels consellers de la seva candidatura.

Mateu Montserrat és una persona amb un tarannà dialogant i tranquil, un perfil de consens, i això sense cap mena de dubte influeix en la situació política actual encara que sigui a escala comarcal.

Mateu Montserrat és una persona amb gran experiència del món polític, ha estat tant regidor com alcalde del seu poble durant moltes legislatures —a les municipals del 26 de maig fins i tot va ampliar la seva majoria absoluta tant en vots com en regidors—, ha estat diputat al Parlament una legislatura, diputat a la Diputació de Tarragona —ho ha estat en la darrera legislatura— i també ha estat conseller comarcal en diverses ocasions.

Deixa un comentari