//Les assemblees de Junts per Valls i Esquerra debaten sobre un probable acord de govern

Les assemblees de Junts per Valls i Esquerra debaten sobre un probable acord de govern

En els darrers dies, ambdues formacions han avançant en la negociació i podrien fer oficial el pacte ben aviat

per | 2019-07-05 08:00:3305/07/2019 08:00 | 0 comentaris

Les formacions polítiques de Junts per Valls i Esquerra Republicana de Catalunya i Compromís per Valls van celebrar ahir dijous dia 4 de juliol al vespre sengles assemblees en les quals els líders van informar sobre l’estat de les negociacions per a un més que probable acord de govern entre postconvergents i republicans. A més, Esquerra Republicana també va reunir, abans de la seva assemblea, els membres de l’executiva.

D’altra banda, malgrat que ambdues formacions han declarat a la nostra redacció que no hi ha res tancat, entre avui, divendres dia 5, i dilluns dia 8, podria haver-hi un pacte de govern com el que fa quatre anys van subscriure per a tota la legislatura.

A més, ahir la comissió negociadora de Junts per Valls va fer entrega a Esquerra Republicana d’un document amb tot els detalls del futur acord de govern. Un document que fou presentat a l’assemblea republicana i que ara valoren els líders d’ERC, i sobre el qual donaran una resposta en les properes hores o dies.

Pel que fa a Junts per Valls, en declaracions a la nostra redacció, van apuntar que en el cas que l’assemblea doni suport al pacte de legislatura encara continuarien parlant i treballant de cara a signar l’acord de govern.

D’altra banda, durant la setmana les dues formacions polítiques han apropat posicions per desencallar un pacte que es presentava difícil però que, pel que sembla, arribarà a bon port. Per part d’Esquerra Republicana i Compromís per Valls, han pressionat per aconseguir determinades regidories, ja que en l’anterior legislatura (2015-2019) van gestionar competències municipals amb poca visibilitat.
A més, les ganes d’enllestir el tema del pacte per part de l’alcaldessa, Dolors Farré, també ha propiciat una bona sintonia entre ambdues formacions i, de mica en mica, han anat avançant en la qüestió, que faran oficial ben aviat.

Deixa un comentari