//Lectura de manifest de final de campanya de Junts per Valls

Lectura de manifest de final de campanya de Junts per Valls

M'he compromès, durant tota la campanya, ha estar a peu de carrer i les portes d'alcaldia estaran obertes pels vallencs i vallenques siguin del color que siguin i com sempre treballaré per tota la gent de Valls

per | 2019-05-24 12:38:3524/05/2019 12:38 | 0 comentaris

Junts per Valls ha realitzat la lectura del manifest de final de campanya aquest divendres al matí a la sala Sant Roc de Valls.

La candidata a l’alcaldia, Dolors Farré, ha estat acompanyada per la resta de la llista que conforma Junts per Valls a les municipals i per l’alcalde Albert Batet.

En la lectura del manifest, Farré ha posat èmfasis en el fet que els vallencs i vallenques “hauran de triar el model de treballar a peu de carrer o alternatives personalistes, que de ben segur governaran des del despatx“. La candidata a repassat, a grans trets les propostes que el partit porta per aquestes eleccions, i recordava que “només hi ha dues opcions davant les urnes; la primera és votar pensant només en els pròxims quatre anys i la segona és votar a aquells que estem convençuts que governar va molt més enllà“.

En aquest sentit, al final de la lectura, Dolors Farré, atenent als mitjans explicava que, “diumenge ens hi juguem molt i els vallencs i vallenques han d’escollir quin futur volen per la ciutat. M‘he compromès, durant tota la campanya, ha estar a peu de carrer i les portes d’alcaldia estaran obertes pels vallencs i vallenques siguin del color que siguin i com sempre treballaré per tota la gent de Valls“.

Per altra banda, l’Alcalde Albert Batet deia que “Davant aquestes eleccions 26 de maig, Valls ens juguem el futur. Triem entre futur o passat, entre una alcaldessa o un alcalde, amb quin projecte de ciutat i de quin tarannà vol afrontar els pròxims anys. Junts per Valls i Dolors Farré han parlat de forma clara en quins són els seus compromisos. Qui vulgui una dona alcaldessa només pot votar una sola candidatura. Qui vulgui una candidatura 100% republicà, ha de votar Dolors Farré i qui vulgui una alcaldessa entregada al 100% i en exclusivitat a Valls, és Dolors Farré“.

Deixa un comentari