//L’ANC Valls demana a JuntsxCat que no pacti amb el PSC al Consell Comarcal per no naturalitzar el 155

L’ANC Valls demana a JuntsxCat que no pacti amb el PSC al Consell Comarcal per no naturalitzar el 155

L’ANC Valls afegeix que la ciutadania independentista “no entén aquesta divisió i els pactes amb els dirigents de la repressió, que no fan res més que desmotivar”,

per | 2019-07-11 17:31:5611/07/2019 17:31 | 0 comentaris

Valls-Alt Camp per la Independència (ANC) demana responsabilitat a les seccions locals de Valls i de l’Alt Camp de Junts per Catalunya, i els exigeix que no pactin amb el PSC al Consell Comarcal de l’Alt Camp per “no naturalitzar el 155”.

Segons ha informat El Vallenc.cat, Junts per Catalunya ha pactat amb el PSC el govern al Consell Comarcal de l’Alt Camp, un acord que s’ha de votar al Ple del Consell dilluns que ve. En la legislatura passada Junts governava sola, però en aquesta ocasió s’han quedat a un conseller de la majoria i, en comptes de sumar amb els 5 consellers d’ERC, han optat per fer govern amb el PSC.

De de l’Assemblea Valls es demana a Junts per Catalunya que reflexioni en clau de país i de democràcia i que “no contribueixi a naturalitzar el 155 i la repressió pactant amb el PSC, i encara menys quan són possibles altres alternatives”. Segons l’ANC local, “creiem que aquest no és el pacte que voldrien els seus votants i que és la primera vegada que un partit independentista pactaria a Valls amb un partit del 155 després de la repressió”.

L’ANC Valls afegeix que la ciutadania independentista “no entén aquesta divisió i els pactes amb els dirigents de la repressió, que no fan res més que desmotivar”, i considera que “no és coherent dir que es vol traçar un projecte cap a la independència i, al mateix temps, pactar amb partits del 155 o investir governs que reprimeixen, humilien, neguen el dret a l’autodeterminació i ni tan sols accepten Catalunya com un subjecte polític”

Deixa un comentari