//L’ANC explica els passos a seguir després de la sentència

L’ANC explica els passos a seguir després de la sentència

L'Assemblea proposa mobilitzar la ciutadania catalana a partir de que es coneixi la sentència

per | 2019-10-09 17:27:0109/10/2019 17:27 | 0 comentaris

L’Assemblea Nacional Catalana proposa mobilitzacions un cop surti publicada la sentència que es preveu que estigui al caure. I ho vol fer des del primer moment.

En aquest sentit, l’ANC proposa i fa una crida a la ciutadania catalana perquè surti al carrer immediatament després que la sentència vegi la llum per fer sentir la seva veu, ja sigui aturant el cotxe i fent sonar el clàxon si s’està circulant, fent soroll i protestant al carrer; o baixant al carrer si s’està a la feina o a casa. L’Assemblea demana una participació massiva de la ciutadania en aquesta primera resposta espontània.

Les mobilitzacions però no s’acabaran per part de l’Assemblea. A més, l’entitat com a resposta dins del mateix dia preveu promoure una gran encartellada arreu del país, per a mostrar el rebuig a una sentència que es preveu condemnatòria, així com reafirmar que cal assolir l’objectiu polític, l’independència.

A part, aquell mateix dia s’anunciarà la data d’inici de les Marxes per la Llibertat, que sortiran des de 5 punts diferents del territori: Berga, Vic, Girona Tàrrega i Tarragona i que recorreran el país durant tres fins fins arribar a Barcelona, sempre en dimecres, dijous i divendres.

Deixa un comentari