//L’acordió diatònic de Guillem Anguera, protagonista del Valls per la Llibertat

L’acordió diatònic de Guillem Anguera, protagonista del Valls per la Llibertat

El disc solidari de Guillem Anguera aporta el 100% dels seus beneficis a la caixa de solidaritat

per | 2019-05-11 13:20:0211/05/2019 13:20 | 0 comentaris

Aquest dissabte, 11 de maig, Guillem Anguera ha estat l’encarregat de posar música a una nova edició del Valls per la Llibertat.

Anguera, que és de Mont-roig del Camp, toca l’acordió diatònic i actualment és professor a l’Escola Municipal de Música de Tarragona i també a l’escola EspaiTrad de Valls. Després de formar part de diferents formacions com Aynulatac, la vallenca Cafetera Exprés i Txala, entre d’altres, va enregistrar fa un parell d’anys el seu primer treball discogràfic en solitari, titulat “14 km”.

Cal destacar, així mateix, el projecte GROC, el disc solidari de Guillem Anguera que aporta el 100% dels seus beneficis a la caixa de solidaritat dels presos i exiliats catalans i que va ser nominat entre els deu millors treballs discogràfics del 2018 en la categoria folk dels Premis Enderrock, segons el públic.

Cal recordar que el Valls per la Llibertat es fa cada dissabte a les 12 del migdia a la plaça U d’octubre, i de les 11 a la 1 del migdia, ha muntat la paradeta de venda de marxandatge i peces de color groc per recaptar fons per a la caixa de solidaritat.

Deixa un comentari